Auto Silent prepína na tichý režim počas mítingov

Tak už je to tu, aplikácia, ktorú mám v múdrych mobiloch veľmi rád. Načítava udalosti v kalendári a počas naplánovanej schôdzky automaticky zapne tichý režim mobilu (zruší hlasité zvonenie).
Keďže ide o rezidentne bežiaci program (musí neustále načítavať udalosti) – aj keď – viem si predstaviť program, ktorý sa spustí len po synchronizácii a naplánuje do applovského „cronu“ (ktorý beztak beží) jednoduché skripty, ktoré by sa spustili vždy k začiatku a koncu udalosti. Dosť teórie.
Program sa volá Auto Silent. Zapína tichý režim automaticky počas mítingu a noci. Synchronizuje sa s kalendárom a počas mítingu zmení nastavenia podľa toho ako si zvolí používateľ. Môžete tiež zmeniť nastavenia počas noci. Vzhľad rozhrania vidíte na obrázkoch.
Z nich je jasné, že sa dá nastaviť nočný režim pre pracovné dni zvlášť a pre víkendy zvlášť (postačuje ale viete ako…). Viditeľne nevie odlíšiť typ mítingu a po zapnutí zafunguje proste na všetky. Teoreticky by ste mohli chcieť odlišovať len mítingy istého typu.
Tichý režim si môžete prispôsobiť prepínačmi: či sa má vypínať zvonenie, vibrácie, hlasový mail, nový mail, upozornenie na udalosť alebo SMS. Iné možnosti nie sú. Žiadali by sa napríklad zmeny melódie a jej hlasitosti. No a s GPS chipom by sa žiadali aj zmeny podľa polohy (v danom okruhu). Nakoniec aj zmeny témy winterboardu resp. výmena sady pozadí v BossPaper.

Môže sa Vám ešte páčiť...

1 odpoveď

  1. otty píše:

    opäť fantazíruješ?
    inak neviem, prečo ešte niekto neurobil aplikáciu v štýle Best Profiles pre Symbian60. Toto je skutočný trhový segment medzi aplikáciami na iPhone. Zato kdejakých blbiniek pre Američanov je Apple Store plný. Žasol som čo všetko je tam možné kúpiť.