LG Chocolate LG BL40: šíííííírokoúúhlááááá obrazovka

Začítal som sa do dnes bežnej „propagačky“ na čokoládový LG. Hneď prvý odstavec zmenil pondelok z ponurého zamračeného dňa na veselý a vyžiarený svet. Poďme sa smiať spolu:

Displej LG Chocolate LG BL40 nabízí panoramatický poměr stran 21:9, jenž má uživateli mobilního telefonu přinést při sledování filmů stejně intenzivní zážitek, jaký získá v kině.

Jasne. Široká obrazovka s uhlopriečkou 10 cm (podotýkam, že v extra ostrom uhle, predpokladám, že výška mobilu bude niečo málo nad 10 cm) zabezpečí, počúvajte, rovnako intenzívny zážitok ako – v kine!!!
Aby toho nebolo dosť: Spekuluje se rovněž o podpoře WiFi. Tak to už nevládzem. To naozaj v telefóne, kde WiFi by malo byť samozrejmosť – má mať prehliadač atď – sa špekuluje, že počujte ľudia bude už mať dokonca aj to WiFi! To ty maria!
Obdivujem marketing mobilnej divízie LG. Chŕliť navzájom nekompatibilné modely a keď propagácia jedného zlyhá, obratom vyprodukujú ďalší a opäť má svetové neprekonané a neprekonateľné parametre! Niekde je chyba.
Nemám nič proti technicky nedostatočným mobilom – stačí, aby dobre vyzerali a svoju klientelu si nájdu. Príkladom sú voľakedajšie „prémiové“ Nokie – tie maličké lesklé kovové „zapaľovače – určite si na ne pamätáte. Rovnako StarTac. Rozhodne tam patria všetky pekne vyzerajúce mobily, ktoré vlastne nič iné nevedia okrem telefonovania. Avšak skúšať to zároveň na dve rôzne cieľové skupiny „je aj pekný a pozrite čo všetko vie“ – a obratom zistiť, že toho až tak moc nevie… venujme sa potom radšej dizajnu a „štýlovým“ názvom.

Môže sa Vám ešte páčiť...

3 komentáre

  1. dmiba píše:

    Kolega tvrdi, ze LG je len skratka vychodniarskeho vyznamu „Lepsa Guta“, inymi slovami Lepsi smejd. A oni to casto do bodky splnaju.

  2. polnoj píše:

    Ja som zase počul pomenovanie lacný gýč :)

  3. dusoft píše:

    LG je sracka, nekupovat (o podpore internetu skoda hovorit). a to som pomerne dlhodoby uzivatel. uz coskoro snad nebudem…