Taimador – plán pre vydanie betaverzie

Pred pár týždňami som ohlásil rozhranie Taimador vhodné pre všetky multimediálne boxy typu Syabas ako je Popcorn Hour, eGreat a podobne.
Vytvoril som web taimador.com s možnosťou stiahnuť si alfaverziu a prípadne sa aj ozvať v diskusnej skupine.
Vydal som dve alfaverzie pričom druhá vyzerá takmer ako bude vyzerať betaverzia. Prečo?
V prvom rade som veľmi dúfal, že sa ozvú tak dvaja majitelia PCH, ktorí nie sú až také nemehlá a zvedavosť im nedá. Rozbaliť ZIP, nakopírovať, nastaviť cez FTP práva k zložkám a súborom. No a pokúsiť sa spustiť.
Trochu som sa prerátal a neozval sa ani slovkom doslova nikto :-) O tom, že som sklamaný nemusím písať, moc ma to zasa neštve. Taimador som začal programovať pretože niečo také chýbalo práve mne. Proste to nerobím ako zákazku, či vec, ktorú nikdy v živote nebudem používať. Práve naopak. Môj Popcorn Hour už žije výhradne v tomto rozhraní.
Nechcem predlžovať status alfaverzie, ktorú som pustil von kvôli mojej chuti zapracovať pár nápadov a hlavne na odhalenie rôznych záludností, ktoré by MOHLI testeri objaviť. Pripravím na sviatky betaverziu. Od vydania druhej alfy som dorobil niekoľko vecí, hlavne tak, aby program pôsobil uhladenejšie.
Taimador
Obrázok: je vyrobený zobrazením vo Firefoxe, preto sú tie biele rámiky okolo niektorých nápisov. HTML kód má svoje zvláštnosti, takže nejde celé rozhranie zobrazovať bez úprav mimo PCH.
Beta teda nebude zahŕňať žiadne väčšie nové bloky funkcií a zameriam sa na vyrobenie balíčka, ktorý by Vám mohol pomôcť v rozbehaní programu na Vašom Popcorn Hour (či inom Syabas prístroji).
Status bety je však aj istý spôsob zakonzervovania programu. Beta je predobraz plnej verzie a prípadný vývoj zásadnejších funkcií už pôjde do ďalšieho vydania plnej verzie. V bete sa posnažím akceptovať pripomienky, rôzne problémy ale asi sa aj tak nikto nepokúsi :-)
Neberte to zle – chápem, že zrejme je rozhranie PCH na spustenie videa tak akurát a pokiaľ chýbajúce funkcie nemá, tak síce vám to vadí ale neurobíte nič aj keby sa dalo. Tomu rozumiem dokonale. :)))
Škoda, že nemám možnosť urobiť kvalitnejšie screenshoty :) Obrázok v texte je opäť provizórium.

Môže sa Vám ešte páčiť...

1 odpoveď

  1. HoP píše:

    Tak alespoň podpora formou komentáře :-) Já mít PCH nebo eGreat, tak už to testuju, ale zatím mediabox nevlastním a v dohledné době se to ještě zřejmě nezmění, přestože mě tahle oblast dost zajímá a asi by mi i trošku usnadnila život. Takže – držím palce ať se daří, a až si pořídím železo, tak Taimador určitě vyzkouším :-) Hodně štěstí.