Obama na iPade, iPhone 4, WiFi synchronizácia

* Obama má v AppStore aplikáciu pre iPhone a iPad a na Slovensku podobnú aplikáciu má SaS ale iba pre iPhone. V prípade SaS aplikácie sa mi zdá, že autor trochu zmršil logo strany – v headri druhého screenshotu je mierne natiahnuté na výšku.
* iPhone 4 má aktuálne hlásené nejaké problémy – vraj strácanie signálu kvôli kovu obruby telefónu ale vraj je to SW problém indikátora v iOS4. Myslím, že to nie je vážny problém, len sa to snažia prehnať médiami.
* Varíme z vody: Jobs sa vyjadril, že synchronizácia iPhone s iTunes niekedy bude aj cez WiFi.
* Nájdi môj iPhone je pekná aplikácia ale naviazaná na účet v MobileMe a pre drvivú väčšinu ľudí nepoužiteľná. Skandoval by som ak by práve toto nepotrebovala k tomu, aby ju ľudia mohli používať.
* ak už musíte mať laptop a chcete OS X, tak ja by som šiel do MacBooku Pro s 13″ obrazovkou.
iPad
* Tri milióny predaných iPadov za 80 dní. Kam sa stratili ostatní? MS rýchlo prepočítal predaje Windows 7 a každú sekundu ich predá sedem :) ale to len reaguje na Jobsov výpočet sekundových predajov v úvode WWDC 2010.
* Virtuálna myš – pekný koncept
* Technológie dokážu prekvapiť aj mňa. Zažratá predstava ventilátora s lopatkami aké mávajú lode či lietadlá padla. Dyson má vetráky bez vrtulí.

Môže sa Vám ešte páčiť...