Druhá generácia Kindle Fire prichádza

Podľa internetových fám už v lete nám Jeff Bezos ukáže následníka Kindle Fire.

Ja som prvú generáciu označil za výborný ťah Amazonu a solídnu prácu. To sa nakoniec prejavilo vlnou nákupov tohto zariadenia. Jeho prvá prednosť a to cena z neho urobila hit sezóny.

V jeho útrobách totiž je vynikajúci operačný systém Android ako stvorený pre tablety, ktorý ako jediný správne vystihuje potreby bežných ľudí… eghrr…

Nie, takéto vety písať nebudem. Jadrom úspechu Kindle Fire bola samotná firma Amazon, ktorej ľudia dôverujú, ktorá sa len tak nevykašle na svoj produkt len preto, že „iba“ skladá súčiastky alebo naopak iba o software. Pre Amazon je Kindle Fire len prostriedkom k tomu, čo robí už dávno.

Zdroje tvrdia, že Amazon plánuje predstavenie na koniec júla s tým, že tablet by mohol predávať už tento rok. Ja tvrdím, že ak by ho dal na trh skôr ako pred Vianocami, tak sa niečo vážne deje a Amazon musí posilniť záujem ľudí novým prístrojom.

Poznámka nie pre všetkých: vlastním Kindle Fire, nepoužívam ho ako hlavný prístroj, kúpil som si ho lebo ma zaujal a môžem si dovoliť z toho titulu o ňom vyslovovať pozitívne alebo negatívne názory bez ohľadu aký názor máte vy, kto ho nemáte. Môj názor je cennejší o túto významnú drobnosť a váš je o tento detail menej zaujímavý. Z toho dôvodu ma zaujímajú a to intenzívne hľavne ľudia, ktorí k názoru už vedia pridať aj skúsenosti.

Čo teda hovoríte na tento skvelý produkt Amazonu, ktorý dokázal vytvoriť pekné GUI tabletu a má gule k tomu, aby ho neprepojil s prostredím svojho pôvodu?

Môže sa Vám ešte páčiť...