London 2012 Olympics: v smartphone a na tablete

Ako sledovať dianie na londýnskej olympiáde v telefóne alebo na tablete? Začala letná olympiáda a ľudia sa až teraz začínajú pýtať aké sú možnosti jej sledovania. V prvom rade si rozdeľme „sledovanie“ na dve sekcie. Jedni chcú „olympiáda online“, čím rozumejú pozeranie TV vo svojom mobile. Tu sa musia s dôverou obrátiť na možnosti konkrétnych TV, ktoré zakúpili práva na vysielanie, či zahŕňajú aj streamovanie do internetu ich prostriedkami. Druhá skupina chce informácie o dianí. Tým je možné poradiť.

Slovenský olympijský výbor prináša svoju vlastnú aplikáciu v App Store, dokonca nezabudli aby fungovala aj v iPhone aj v iPade.

[appstore id=“543779998″ style=“smallbox“]

Organizačný výbor Olympijských hier v Londýne tiež prináša svoju oficiálnu aplikáciu

[appstore id=“523138125″ style=“smallbox“]

Výsledky športových podujatí nájdete v informačnej aplikácií:

[appstore id=“536513070″ style=“smallbox“]

Aplikácie pre Android v Samsung SGS3 ako aj jednu pre Windows Phone 7 nájdete na stránke www.london2012.com

Pre sledovanie online prenosov sa hodí aplikácia Českej Televízie a jej kanálu ČT 4 Šport:

[appstore id=“457955227″ style=“smallbox“]

Funguje len na území ČR a pre Slovákov je tu snáď len lokálny operátor Antik. Naša STV nemá online aplikáciu a nebudem vás miasť aplikáciami, ktoré nemusia fungovať.

Určite existuje viacej aplikácií, ktoré sa označujú ako olympijské, no musím upozorniť, že ich dôveryhodnosť ako aj bezpečnosť ich použitia je nižšia a radšej buďte obozretni pretože pri takýchto masových príležitostiach sa samozrejme aktivujú aj rôzni podvodníci, ktorí by chceli na vašej nepozornosti zarobiť. To isté platí aj o webových stránkach, kde vás po registrácií môže prekvapiť nejaká tá faktúra s primeranám množstvom varovaní (rozumej vyhrážok) ak sa rozhodnete nezaplatiť.

Môže sa Vám ešte páčiť...