iTV proti TV Program od 365dní

Roky používam TV Program od 365dní a zároveň chválim a zároveň bohujem na to neuveriteľné rozhranie a jeho tak svojské poňatie, že jeho autor musí byť ohromne uzavretou osobnosťou, ktorá nepripustí ani najmenší vonkajší vplyv.
Dnes som si vyskúšal, že POKIAĽ nejaký software programujeme a zároveň doň vsúvame vlastné praktické poznatky z jeho používania (pozor! nie púhe testovanie ale nutnosť stať sa na používanie programu odkázaný), tak môže vzniknúť zaujímavý a použiteľný software.
Takým je iTV a poďme na jeho zaujímavé vlastnosti:
* kým 365dní má pamäťovo nenažranú obludu, tak iTV je voči nemu naozaj nenáročný,
* iTV je program, ktorý sa schováva a ukazuje sa naozaj sparťanským spôsobom – 365dní sa inak ako na celú obrazovku ani nedá použiť,
* iTV vidno len v tray bare a veľa vecí sa nedá vyklikávať intuitívne (napr. na niektoré finty prídete až po prečítaní fóra na webe), čo však základnému využitiu moc nebráni,
* upozornenia sú v 365dní rozpracovanejšie (aj keď toporné) a v iTV napr. nemôžem si automaticky označovať programy s výskytom zadaných slov (čojaviem sci-fi, sitcom či kus z názvu programov),
* rozhodne je však iTV omnoho viac k televíznemu maniakovi s počítačom v obývačke ako 365dní a možno to, čo mu chýba sa dá oželieť.
Vyskúšajte.

Môže sa Vám ešte páčiť...

8 komentárov

  1. Milan Vyšata píše:

    Jen sem chtel napsat k tomu ze itv neumi automaticky upozornovat. Staci dat Vyhledavani poradu, zadat text a pak kliknout na Pouzivat k upozorneni a porady se budou automaticky oznacovat a pripominat.
    A na tom zacatku mas pravdu, pokud nejakej program delam tak ho musim pouzivat, ne testovat …

  2. Harrison píše:

    Ja pouzivam Firefox plugin „TV program“ a som s nim celkom spokojny, nema sice ziadne sofistikovane moznosti, da sa zapnut upozornovanie na zaciatok relacie a pozriet denny prehlad vysielania na zvolenej stanici. 365dni som isty cas pouzival, ale uz sa z toho fakt stala pamatova obluda…ten iTV urcite vyskusam, diky za tip.

  3. Ras2 píše:

    [1] Nemusis vyhladavat, staci kliknut pravym a mas upozornenie, vlozi sa ! medzi cas a nazov.

  4. rony píše:

    (3) dopustil si sa dvoch fatalnych omylov
    Poucujes samotneho autora programu
    Davas radu k niecomu o com ani on ani ja nehovorime
    ;)

  5. Max píše:

    „upozornenia sú v 365dní rozpracovanejšie“ tak s tím musím souhlasit – tak třeba 22.9. mi vyskočilo upozornění, že na TV PRIMA začíná pořad Akta X VI (10) a to v čase 28:10-30:10 :) vždycky si udělám screen takového blábolu pro pobavení :)

  6. rony píše:

    ja hovorim o rozsahu a funkcnosti a ty o chybach. Ja o voze a ty o koze ake priznacne a ake k veci!

  7. rony píše:

    (6) ja o rozsahu funkcii ty o chybach. Ja o voze ty o koze. Ake priznacne.

  8. Ras2 píše:

    [4] Ops, sorry