Biznisové mobilné aplikácie v spolupráci IBM a Apple

Menej známy fakt je, že iOS je slušne pripravený pre použitie v korporátnej sfére. A faktom je, že aspoň tu u nás sa tieto možnosti až tak veľmi nevyužívajú. Teda možno náznaky možností použiť súkromný mobil vo firemnej sieti a podobné nezmysly. Iná rovina sú však rovno biznis aplikácie v tabletoch či mobiloch.

Apple iMac Personal Computer pocitac

Na stránke Apple.com sa teda venujú novej spolupráci IBM s Apple. Rozdelili aplikácie podľa komerčných sfér.

Zdravotníctvo je novým trendom v Apple a aj tu je na prvom mieste. Aplikácia Hospital RN pre sestričky, ktorou prijímajú varovania od pacientov (pípatka), vidia ich záznamy. Podobne Hospital Lead, Hospital Tech alebo Home RN.

Priemysel zasa prináša relatívne známy okruh pre sústreďovanie ideí, projektových úloh, sledovanie ich plnenia v aplikácií Rapid Handover.

V bankovníctve zasa aplikácia Advisor Alerts na „klientske karty“ ako pomôcka pre rýchly prístup k informáciam. Advise & Grow zasa pre malý biznis a nakoniec Trusted Advice pre modelovanie portfólia.

Pridávajú sa aj aplikácie pre dopravu a cestovanie: sledovanie predaja služieb, evidencia a starostlivosť o pasažierov či plánovanie letu.

Pre obchod zasa aplikácie pre správu tovaru, sledovanie trendov predaja či aplikácia pre predavača na prehľad o tovare priamo pri styku so zákazníkom.

Podobne sa venujú poisťovníctvu, energetickým službám, telekomunikáciám či zložkám štátnej správy, sociálnym službám

Môže sa Vám ešte páčiť...