Predbežná ponuka: iAudio M3L

Som vlastníkom vynikajúceho MP3 (a iné formáty) HDD (pevný disk 1.8″ kapacita 20GB) prehrávača s FM tunerom (rádio) iAudio M3L. Pretože je momentálne v dokonalom stave, bol by som ochotný ho predať ďalšiemu používateľovi, ktorý by ho mohol ďalej bez problémov používať. Predám ho teda iba v prípade naozajstného záujmu a pokiaľ nebude, budem spokojný s ním naďalej.


Technické parametre a popis prehrávača nájdete v recenzí CDR.CZ a pred samotnou kúpou som rozsiahle skúmal možných kandidátov a v dobe kúpi sa mi javil M3L ako vhodný kandidát:
* dlhá výdrž baterky až 32 hodín (praxou potvrdené),
* kovové telo z oboch strán, naozaj veľmi praktické,
* najlepšia podpora hudobných formátov a ID3,
* schopnosť použiť prehrávač ako prenosný USB disk,
* dve možnosti pripojenia k počítaču: kolíska a „travel“ redukcia (pridám k prehrávaču ĎALŠÍ USB kábel, aby ste mohli mať pripojenie bez nutnosti vláčiť káble so sebou).
Prehrávač je v dokonalom stave, nepoužívam ho v exteriéri pretože na športové aktivity používam prehrávanie z mobilu. Väčšinu života prežíva na stole a sporadicky ho používam na sluchátka inak je pripojený k reprosústave. Pre informáciu: po rokoch vymena baterky výjde na cca tisíc korún. Používam ho od marca 2005 kedy mi ho doviezli.
Momentálna výbava: prehrávač s ďiaľkovým ovládaním, 2x USB kábel (klasický), redukcia, kolíska, puzdro a nabíjačka. Originál škatuľu samozrejme ešte mám.
Komu ho predám:
* nechcete investovať do prehrávača kopec peňazí ale zároveň chcete mať slušne vybavený prehrávač,
* ste schopní si ho prezrieť a prípadne zobrať v Bratislave (maximálne blízkom okolí) pričom trvám na osobnej prehliadke pred kúpou (rozumené: nič neposielam dobierkou).
Ponuka je predbežne do konca júna ale radšej sa ozvite čo najskôr, ľahšie sa dohodneme :-)
Moja momentálna predstava o cene je 8 tisíc slovenských (cca 6200 českých) korún.
Kontaktujte ma formou e-mailu ale ešte radšej ICQ #50066147 alebo Skype. Kontakty sú na úvodnej stránke.
Informatikom, ktorí chcú vedieť dôvod predaja:
# pretože je momentálne v dokonalom stave,
# som ochotný ho predať,
# peniaze investujem zasa do inej techniky.
PS: pretože sa mi po rokoch ozývajú záujemci o kúpu veci, ktoré už nemám, všimnite si dátum vydania a prípadný kontakt formulujte v zmysle „ja viem, že je to dávno ale pre istotu“.

Môže sa Vám ešte páčiť...