Aj EuroTel oslavoval Veľkú noc

Keď som na Veľkú noc sledoval správy na tiež televíznej stanici J@J a videl tie podnapité obete tohto sviatku, hľadal som, či medzi nimi nie je aj nejaký technik z dohľadového centra EuroTelu. Ak by bol, vôbec by som sa nečudoval.

Aby bolo jasné, o čom točím.
Vo svojom imaginárnom košiari chovám 4 SIMky. Dôvody tu nebudem rozoberať. V pondelok som ale potreboval volať do EuroTelu a tak som chcel použiť jednu z mojich dvoch EASY kariet. Zistil som ale, že dovolať sa nebude až také EASY! Keď som sa totiž snažil prihlásiť do siete EuroTelu, tak mobilu sa nepodarilo ani prihlásiť. Urobilo mi to pri oboch SIM kartách. Nakoľko to trvalo od poobedia až do skorého rána, a výpadok mal charakter celoVýchodného, mám dôvod sa domnievať, že v ET na chod siete dohliadala SBS, ktorá stráži búdu EuroTelu na Vajnorskej v Bratislave.

Záver sviatku teda patril adrenalínovej dávke a utvrdil som sa, že som chcel volať zo siete najvyššej kvality, ktorá poskytovala vyšiu formu komunikácie.
Darmo, nič nie je nemožné.

Tu je ešte zopár splaškov k téme.

Môže sa Vám ešte páčiť...

2 komentáre

  1. rony píše:

    Treba chapat, ze kazda mobilna siet je stavana strucne povedane na 10 percent. Cize ak zoberieme vsetkych klientov mobilnej siete, v dany moment moze siet pouzivat len 10 percent z nich.
    Sviatky istym sposobom testuju zataz nad toho pocitane percento.
    Jasne, ze kazdy neuskutocneny hovor znicuje doveryhodnost v sluzby operatora, ale je to kompromis medzi cenou a funkciou.
    V ziadnom pripade nie som plateny agent mobilneho operatora ;-)

  2. otty píše:

    Súhlasím. Jedná sa ale o to, že do siete sa nedalo anizalogovať a padlo to v jednom čase na veľkom území niekoľkých krajov.