CYBEX shop a najmä príslušenstvo

Keď už sa plavím stránkami CYBEXu, tak vypichnem pár vecí. Dnes som si inak kúpil do AXIMA jednu SD kartičku so 64MB, nekecajte, že je to málo aj tak neviem čo si na ne nahrať, chcem ju použiť na programy, aby som mohol bez problémov meniť CF karty, ktorých chcem mať viacej.


Pretec CompactCAMERA (VGA), CompactFlash fotoaparát, 3980 Kč.
I-TEC CompactFlash, PCMCIA Bluetooth card, 2132 Kč = 2815 Sk
Pre porovnanie:
USB Bluetooth kľúč, 2940 Sk
USB Bluetooth kľúč, 1538 až 1822 Sk (kontakt na mňa).
BT-100 CF card, 4032 Sk
BLUETOOTH -COMPACT FLASH CARD, 2495 Sk (kontakt na mňa)
Takže relatívne na tom nie sme až tak zle.
Ani CYBEX toho pre PDA príliš neponúka, čakal som viac.

Môže sa Vám ešte páčiť...

2 komentáre

  1. Muchomurka Kaslava píše:

    Hmm.. CF karty uz stoja skutocne len par supov, ale by som rad vedel, aka je asi tak ich skutocna zivotnost. (pocet R/W)
    By som chcel vidiet i rychlostne a zivotnostne porovnania s xD FLASH … Ale to uz by som chcel asi moc ;-) .. Su PDA aj na xD FLASH ?

  2. rony píše:

    xD ma nezaujima, podporuje to len jedna firma. Navyse schizofrenicky pokracuje v podpore aj SM.
    PDA na xD, urcite nie. Tam sa to hybe len na urovni SD resp. CF. Okrem SONY, ti si melu tiez o svojom formate ;-)
    Rychlost je az na druhom mieste. Nemam dovod pouzivat kartu, ktora je sice rychla ako slak, ale nemam ju kam strcit a ak mam, tak nepodporuje ju ine mnou potrebne zariadenie. Takze platim dvakrat za to iste (musim mat dva formaty kariet).
    Zivotnost? Mno neviem moc o tom co je vo vnutri pamatovych kariet ale mam za to, ze je to velmi podobne, takze sa neobavam, ze by CF boli vyrazne menej hodnotene v aspektoch ako pocet cyklov. Navyse CFka sa vyrabaju v roznych kvalitativnych vyhotoveniach a znackove CF sa vyznacuju aspon v prospektoch kvalitativne lepsimi parametrami. V skutocnosti ale ide o percentualne rozdiely.
    Testy pamatovych kariet napr. na rychlost prebehli spravodajskymi servrami a ja osobne som sa z roznych dovodov rozhodol opustit najlacnejsiu SmartMedia a mat teraz CF. Ocakavam, ze najblizsie roky budu CF este velmi zive. Nie je to platforma len na CF a uz dnes su ako CF dalsie zariadenia (fotak, radio, tv, vga, gps, gsm, bluetooth, irda..) takze nemam velmi o com uvazovat, pretoze ak su aj dnes taketo veci drahsie, neumru zo dna na den a mozno o rok budu lacne a dostupne. xD ani nic ine sa na tuto uroven za 12 mesiacov urcite nedostanu ;-)