V pondelok sa vždy rozhýbu správy

Pracujúci novinári prežili víkend a: AXIM za 134$, pekný volumecontrol, jednomegový CF foťáčik, ďalšie lacné PDA..

Volume Control – naozaj pekné – ja ešte uvidím, mne je v podstate úplne jedno, čím si hlasitosť nastavujem, keď už ide o to, tak winpaq (klon winampu) si namapuje hardwarové tlačítko, takže bočnou aximpáčkou mi to ide lepšie.


Čítačky kariet už trošku menia design – k lepšiemu.. tie pomerne veľké neforemné a neskladné škatule nanajvýš na 1-4 formáty sú už out, skúste čítačku, ktorá sa podobá skôr doterajším usb flash „kľúčom“..

NEC MobilePro 200E – 200MHzový designom celkom zaujímavý, vraj lacný PPC s dobrými parametrami: 64 MB RAM (36,45 MB k dispozici) a 32 MB ROM (5,2 MB Flash Disk), ak neviete, či sa vám PDA oplatí a máte trošku peňazí – neváhal by som – je tenký, pekný…

1Mpx CF foťáčik – pre nenáročných alebo pre pohodlných.

ComputerGeeks is selling refurbished bare Axims for $134
These are bare units, with no CDs, no cradle, and no stylus. All you get is the Axim, a USB sync cable, and the charger. Not too enticing for the first time user, but this may be a great opportunity for someone who already has the neccessary pheripherals, and wants to get a second Axim for a family member. It also does not come with the plastic inserts for the card slots.

Môže sa Vám ešte páčiť...