HOST.SK redesign!

Známy slovenský hosting „zadarmo“ host.sk prešiel faceliftingom a úvodná stránka vyzerá pomerne príťažlivo, najmä titulka má nápad. Zatiaľ mi systém nedovolil novú registráciu, zmena designu naznačuje nový dych ešte nedávno ohrozeného projektu.
Chcem podotknúť, že slovenský host.sk bol jeden z mála, ktorý mal vyladený systém poskytujúci širší rozsah služieb (sql, ssh, mail, php..). Tým sa deklaroval ako vhodný najmä pre developerov na ich projekty. Ľudia požadujúci púhe „prezentácie“ majú zrejme širší výber.

Môže sa Vám ešte páčiť...

2 komentáre

  1. whiteline píše:

    Este len dodam, ze prevadzkovatel host.sk pozaduje od uzivatelov jednorazovy poplatok 1000sk – http://www.host.sk/forum/index.php?t=msg&th=15&start=0&rid=0

  2. rony píše:

    ano tiez som si to vsimol ;-)
    neviem presne ake su ale podmienky, pretoze moje doterajsie weby na host.sk funguju. mohli by to jasne spriehladnit, aby som sa pripadne zariadil, aspon u tych, ktore mi stoja za to ;-)
    zvacsa je prax taka, ze istu cast sluzieb bud budu poskytovat zadarmo a zaroven dalsie sluzby profesionalne. Ale v dnesnej dobe je blbost ziadat na domeny tretieho radu stavat akekolvek poplatky. hovorit ale do obchodneho modelu nemozem.