Slovenský blog: mordor

Blogg.Mordor.sk. Je to vážne zápisník, má aj RSS. Beží na B2. Nenašiel som link na archívy (aspoň také po mesiacoch by sa hodili)
Na jeho blogu som objavil webku #klub_dochodcov (IRC), kde som sa často vyskytoval, kým som žil. Yep, adresa je: http://klub.mordor.sk/ a poteší vas blbosťami, čo by ste inak rozposielali ako blbí mejlami ;-)

Môže sa Vám ešte páčiť...

4 komentáre

  1. Lukyn.cz píše:

    Nepíše ho sám Sauron? ;)
    P.S. Ted jedna technicka otazka: rony, proc je tak nutne napsat do pole e-mail adress? Ja vim, ze si muzu neco vymyslet, ale zda se mi to vuci tobe nefer. Od te doby, co pisu do komentaru (nejen do techto) maily, zacali mi nejak chodit spamy. :( Myslis, ze je to tim? Pred tim jsem zadne spamy za celej internetovej zivot nedostal. A to jsem nemel aktivovanej anti-spam. ;)

  2. rony píše:

    nie je nutne pisat e-mail. dokonca sa e-mail ani v komentaroch neobjavi. nechaj prazdne policko. Ak ta mylia tie hviezdicky, tak to je moja lenivost, chcel som tam este dopisat poznamku, ze tieto udaje vyplnaj, len v pripade, ze su pravdive ;-) jedine co pozadujem tak prava prezyvka ;-)
    co sa tyka spamu, mozes si byt isty, ze urobim cokolvek aby nebol. cize to prve, nepozadujem mejlove adresy.

  3. Lukyn.cz píše:

    rony, ja bych ho tam klidně nepsal, ale ono mě to bez něj nepovolí ten komentár odeslat. Alespoň takhle to bylo minulý týden, když jsem ho tam poprvé nenapsal. :/

  4. Lukyn.cz píše:

    A hele už to fachá. Tak nevim, kde byla tenkrát chyba. Jestli u mě …
    Jinak se omlouvám za komentování toho, co s tim vůbec nesouvisí. ;)