Schéma Argových hier

1. Argo lotto – kusni a ťahaj. Čas relácie: 1 hodina. Argo zakusne do obľúbenej časti tela a potom sa správa ako teľa. Hru je možné vylepšiť útekom alebo simulovaním skutočného boja. Prehráva ale to ho neodradí. Z hry si odnášate krvavé šrámy a mokré oblečenie. Doporučená výbava: nenávidené svetre, tričká a nohavice.
2. Argo Aport – povel dones je výzvou ku hre. Po celú nasledujúcu hodinu budete robiť nasledovné úkony: hocičo škŕkavé, praskajúce, zvoniace hodíte o 3-4 metre ďalej. Najvhodnejší povrch je hladká dlažba. Argo okamžite vyrazí a hračku dovlečie. Potom očakáva krutý boj o jej získanie. Existuje možnosť podvodu, pri ktorom ponúknete Argovi výuku povelu Polož. Okamžitou reakciou je pustenie hračky na zem. Obávam sa však, že ide len o variant hry.
3. Argo Schredder – kúskovanie časopisov. Bez komentára.
4. Argo Parfémista – hra v exteriéri. Pri stretaní cudzích psov je nos vo výške a napnuté vodítko. Po uškrtení Arga sa vzdávate a ponecháte nešťastného druhého hava ovoňať a pokusy o uhryznutie eliminujete vodítkom. Veľmi zábavné, pretože v Petržalke sa nedá dúfať bezpsovité prostredie.

Môže sa Vám ešte páčiť...

2 komentáre

  1. Mahu píše:

    Vivat Argo:-))

  2. tina píše:

    Sara aport je nieco podobne. S tym rozdielom, ze obcas sa jej tu hracku ani nechce doniest, pripadne caka pri nej, az kym clovek nepride. Ak uz ju donesie, je problem dostat hracku z jej papule. Pri totalnej ignoracii polozi hracku na zem, alebo jej nahodou vypadne a caka na akykolvek pohyb nepriatela, aby ju znova schytila.
    Dalsia zabavka je POSTREH – ide o to, kto je rychlejsi a ci sa mi podari ubranit ruky a tvar pred jej jazykom.
    Ma este jednu oblubenu cinnost, vyvali sa na chrbat, co je pokyn na hladkanie a skrabkanie bruska.
    Druhy pes – Yskan – nie je na hracky zvyknuty a jedina vec, ktoru s nimi vie urobit, je rozkusat a pripadne cast zozrat. Tenisovu lopticku zvladne tak za 30s.
    Jeho najoblubenejsia cinnost, hned po jedeni a spani, je odhananie Sary od kazdeho, kto by mohol mat nejake zradlo.