XUL a ja

Strach ma pustiť k veciam, ktoré vidím prvýkrát až zajtra. Ale bolesť nad QuickNote mi nedala a strhol som grimasu hrôzy nad príponou .jar a odzipoval som to.
Nádej, že obsah bude textovo orientovaný a nie napríklad bi-nárny, sa čiastočne naplnila.
Extension Mozilly Firebird je nakoniec len spakovaný systém textových súborov plných javascriptoidných xml súborov.
Pokukal som teda dovnútra QuickNote a minimálne som pochopil, kde sú tie veci, ktoré potrebujem zmeniť. Zatiaľ neviem, ako zmeniť alebo ako doplniť.
Potom som konečne pozrel do múdrej knižky, ale nenašiel som tam obdobu window.openDialog, ktorá naopak to okienko zatvorí. Tak hľadám ako to plávajúce okno aspoň zmeniť na TAB window.
Mojim jediným hackom QuickNote zostáva teda to, že pridávané texty (s URL) majú pred sebou a za sebou ešte CRLF.
Update: už je tu ďalšia úprava, pri vkladaní sa nezobrazí okno QuickNote ale iba to pridá do textového súboru záznam. Ešte budem špekulovať nad diakritikou, pretože Int. Support nie je presne to, čo by sme si predstavovali. Problém bude zistiť aké kódovanie to vôbec používa.

Môže sa Vám ešte páčiť...

1 odpoveď

  1. met píše:

    Mozna by pomohlo se zeptat na spravnem miste ;-) – V EN je kupa for + newsgroup, v cestine pak nejlepe http://forum.czilla.cz/
    Ad dialog se zavre klasicky jako okno close(), novy tab nevym z hlavy, musel bych se podivat, ale bylo to nejak jako getBrowser().addTab(„URL“);