Hm hm som šikovný ;-)

Normálne sa mi podarilo previesť vizuálnu predstavu webu z design guide do formy, s ktorou som velice spokojný. Zo stránky štruktúry dokumentu je to až na vedomé nedorobky (odstránim) super. Predpis CSS je zatiaľ v pohode a keď uvážim, že jeho základ vznikol už začiatkom leta minulého roka, tak fachčí super minimálne vo veľkej trojke prehliadačov. Chýba mu trošku optimalizovať veľkosť CSS. V závere sa mi dokonca podarilo uvedomiť si isté zmeny v DHTML a dynamické menu fachčí myslím všade, kde je vôbec predpoklad, že by malo.
Pôvodný CMS som síce nenavrhoval na niekoľkoročnú prevádzku ale ako sledujem, nie je to až taký bastard a keď mu do žíl napchám validátor kódu a odvšivovač, tak mu nebude príliš veľa chýbať.
Samotný strom prezentácie a rôzne vychytávky ma vyslovene tešia, pretože len v tomto stupni vývoja je strašne moc veci pripravených vyštartovať do finále.
Sakra.. preto vlastne ani moc nepíšem, v hlave mám samé zobáčiky, takmer na nič iné mi mozgové bunky nemyslia a všetky moje prejavy k vám sú totálnym pustením kameňa a relaxom ;-)

Môže sa Vám ešte páčiť...

1 odpoveď

  1. azure píše:

    :))