Skončilo obdobie testovania Agenda Fusion

Takže dneškom skončilo obdobie testovania Agenda Fusion a kúpil som si full verziu tohto skvelého programu.
logo
A prečo vôbec práve Agenda Fusion? V prvom rade je to jedna z najčastejšie používaných aplikácií, ktorú mám nainštalovanú. Má priveľa vlastností, ktoré samotný Pocket Outlook nemá, ktoré ma proste nemôžu nechať chladným. Mám PDA hlavne na PIM a preto chcem mať vážne slušnú podporu práve pre toto. PDA proste nie je notebook, aj keď sa to mnohým ľuďom javí inak, nie je to bežný počítač. Ale potešia aj ekvivalenty desktop programov – ako perlička či čerešnička.
Súvislosti: Agenda Fusion a Spravodaj

Môže sa Vám ešte páčiť...

3 komentáre

  1. RastaMan píše:

    Ja ho mam tiez… pouzivam ho asi tri mesiace a prave som upgradoval na verziu 5.7 a musim povedat, ze to boli skvele investovane dolace… Ku klasickemu kalendaru sa uz asi nevratim.
    Co ja osobne povazujem za najvacsie plus Fusionu je moznost linkovat schodzku/kontakt/poznamky atd. takto mi staci kliknut dajme tomu na kotakt a hned mam k nemu poznamky/schodzky a vsetko ostatne co potrebujem
    RastaMan

  2. Maros píše:

    Zdravim,
    nemate nejake relevantne odkazy na zvladnutie programu Agenda Fusion, pripadne diskusne skupiny a pod. Tiez som si to kupil, ale zatial to neviem ovladat ….

  3. rony píše:

    Neviem ti poradit, ja som to v konecnom dosledku zvladol naplno ;-) Mozno v anglictine by mohli byt.