Toothing? Jasne, pokiaľ ide o zábavu ;-)

Toothing? Samozrejme. Postačí ale, keď sa pár hovád toho chytí a je to otrava. Proti nej opäť tradičné: vypnúť Bluetooth a jedeme dál ;-) Nateraz je to zaujímavé. Až na to, že na Slovensku si môžeme nanajvýš tak prdnúť bezdrôtovo ;-) pretože takmer nie je šanca uchytiť nejaký signál ;-)
Takže Bratislaváci, čo takto toothing v prostriedkoch MHD, na diskotékach, baroch?
Praktické rady: nezabudnite, že každý prístroj má meno, prekontrolujte si to. prístroje môžu navzájom žiadať vizitky, prekontrolujte si akú vizitku (kontakt) máte nastavenú ako verejnú. Vyhnete sa tým problémom s identifikáciou ;-) Pokiaľ si nechcete toothing zmýliť s bluejackingom, tak je zrejme zvykom mať aspoň chabú identitu ;-) Viac v angličtine na diskusných fórach a v slovenčine sa miestečko nájde na PDAPlanet.

Môže sa Vám ešte páčiť...

2 komentáre

  1. Bolek píše:

    Cital som podobny clanok na mobilmanii.cz asi pred rokom. (Teraz ho just neviem najst)
    Skusal som to v poluse, v parlamente, v meste pod michalskou na kafici, na letisku vo swechate…
    Nasiel som aj nejake mobily zo zapnutym BT (+HF sada). Aj som skusil poslat vizitku AKO SA MAS (bez cisla). Fesak ju aj asi prijal lebo sa velmi cudoval a kukal dookola ze co to. Ale to bolo vsetko, leba sa zlakol a vypol si mobil
    Inak ale kto uz chodi zo zapnutym BT a necha si zrat zbytocne baterku. Teda viem ze napr nokie sa daju nastavit ze prijmu cez BT spravu od hocikoho. Ale zase kto ma nokiu, BT nepouziva.
    Ak pouziva, tak s nim aj vie narabat a vypina si ho.

  2. Bolek píše:

    No a dosah v mobiloch (aj v pdackach) je na 99% 10 metrov. A tych 10 metrov je teda dost teoretickych a to sa nesmiem ani moc hybat.
    Ale teraz ma napadlo ze niegde na EU kde sa ludia nudia na prednaskach, tak ked sa podpisem ako nejaka pipenka, tak by sa niekto mohol chytit:-)
    Pitchovina, ale potesi.
    Skoda ze nemam o nejakych 10 rockof menej
    …hmmm a tie spoluziacky