Zastúpenie Sunnysoft na Slovensku

Tróólinku komerčnej informácie: ani nie je prekvapenie, že SYNETICS sa stali zastúpením Sunnysoftu na Slovensku.
Myslím si však, že priam nutný je internetový shop na výbavičku k našim drobčekom a to prakticky čo najširšia paleta softwaru, bezpodmienečne veľmi slušný balík hardwarových doplnkov všeho druhu a to vrátane prkotiniek ako sú stilusy – nielen obligátne pamäťové karty a baterky.
Ja osobne chcem vymeniť fóliu na displej = somarinka za 50 korún ale najbližšie som ju kúpil v Brne na Invexe. Ak by som chcel napríklad VGA kartu, GPRS modul – tak nemám šancu.
Uvidíme a nejaké tie testíky SW či HW uvítam ja a zrejme aj moji čítavci ;-)

Môže sa Vám ešte páčiť...

7 komentárov

  1. jouko píše:

    asi už vieš o http://www.eurokomerz.sk – to k tým fóliám a stylusom, dá sa u nich všeličo objednať – sídlo majú v BA-viď web

  2. rony píše:

    Eurokomerz poznam ale nieco som pocul, ze prisli o nejaku exkluzivitu, ci zastupenie.
    Bohuzial nemaju na internete zrejme ziadny katalog – aspon si nepamatam nic take ;-)
    Ja naslepo bezat do ich sidla nepojdem.

  3. To Rony... píše:

    STFW = see the f..king web a potom hovor – maju tam toho docela dosť…

  4. rony píše:

    ano notebookshop ;-)
    len ta stranka je, mierne povedane, chaoticka.. splni ucel ale co sa tyka prehladnosti a uhladnosti, nic moc. To ale nemeni nic na fakte, ze nieco maju ako hovoris – mimochodom co keby si sa aj predstavil, ked mi nieco pises po mojej stranke?
    Konstruktivne: predstavoval som si aj dalsie sluzby, napriklad registracie dalsieho softwaru – Agenda Fusion atd atd. Mozno sirsi sortiment doplnkov. A je to utopene medzi tymi notebookmi ;-)
    Ziadna z mojich pripomienok nie je prikazom ani doporucenim.

  5. jouko píše:

    O.k., mňa zatiaľ nesklamali, no to nie je merítko, je mi však jasné že keby som chcel najnovšie teraz-CF TV kartu- na nete za 99 USD, tak nemám šancu, jedine zájsť do Viedne-tam to majú, ale časom sa to tu rozbehne-že by som založil firmu na doplnky PDA?

  6. rony píše:

    firma na doplnky pre PDA by hlavne mala robit skvely internetovy obchod, len neviem nakolko by to tu bol dobry job, pretoze bud sa prilis vela firiem s chudobnym sortimentom uz prizivuje alebo nejake paka pritiahne priklad a budu robit zbytocnu konkurenciu a iste obdobie bude trh proste neprehladny ;-) podla mna by sa toho mala chytit vacsia ako len slovenska firma ;-)
    najvacsi uspech by bol, pokial by sa PDA doplnky zacali predavat v hypermarketoch ;-)

  7. maros píše:

    je fakt že nie je lahke kupit prislušenstvo k PDA s odbornym doporučenim.. Hladal som CF alebo SD karty GPRR, GPS a podobne, na Slovensku je toho ako šafranu… niečo ma Pretec ale SD- GPS, alebo CF-GPRS na Slovensku ani neponukaju .((