Zvoľte si ľavicovú vládu!

Češi sa zamerali skôr na ikonu ŠPIDLISTOANTIMANIA ale zvonku vidím vyobrazenú tabuľku ako ekvivalent vyjadrenia – „takto vládne nám ľavica“.
Takže, kým je na Slovensku celkom dobre a vyzerá, že bude asi aj lepšie – pokiaľ paka pôjdu kričať SME tu na to aby sme SME volili, nech mi to oznámia čo najrýchlejšie nech predám všetko čo mám a hajde zasa do zmúdreného Česka, ktoré si snáď nejako tú rozumnú vládu nájde čoskoro (nevravím, že hneď v stredu to bude perla českej rozumnosti).
Nie je to niekedy príjemný pocit, že evidentne sa darí trošku lepšie a dokonca už tých slováčiskov, čo len v kuse pindačujú na tohohentoho, s úsmevom posielame na pieskovisko snívať o veľkých spiknutiach? Fakt naozaj sa nikdy nič nedozviem len ako je Kaník taký, Zajac taký, školská reforma antisociálna, KIA je priam protištátnym záujmom až sa mi zdá keby podľa nich bolo, tak by boli všetci roduwerny zavretí v zasrane tmavej stodole bez možnosti úniku ani prieniku ;-) – veď sa kukajte na tých, čo majú v názve hájenie slovenských záujmov ako žerú už sami seba a nemajú pritom ani troška súdnosti nad tou fraškou ;-) – a toto nám len nedávno vládlo ;-)
O pol hodky odplávam domkov a nebudem musieť počúvať nešťastia takýchto, ktorí jediné o čom neustále točia ako to či ono nemôžu. Idem skúsiť premýšľať ešte trošku čo ešte môžem ;-)

Môže sa Vám ešte páčiť...