DVD: Narkotika (časopis Blockbaster)

Tentoraz som sa náhle ulakomil na časopis Blockbaster. (čert vie ako sa to píše) Títo Slováčiskovia však majú zvláštnu metódu: v jednom vydaní prikladajú tuším okolo osem filmov a pokiaľ chceš konkrétny, proste si musíš obehnúť stánky. Mne sa ušiel film Narkotika. Včera ma bolela hlava, naháňal som komáre a tak som si pozrel tento film. Čo sa týka pointy – všetky možnosti boli vlastne rovnocenné a tak vlastne film skončil tak plocho. Moja nenáročnosť ho hodnotí ako pozerateľný.
Formát je 16:9, český aj anglický zvuk je 5.1, české titulky. Kvalita dabingu je na úrovni a tak môžete pri pozeraní privrieť oči a o nič neprídete.
Samotný časopis som iba prelistoval, tvrdil by som, že na Slovensku vládne akési odkukávanie DTP techniky od iných časopisov, takže mi pripadal ako keby pôvodný layout určený nejakému spoločenskému mesačníku sa použil pre DVD fanov. Obsah nehodnotím ale je to proste to isté ako osem ďalších podobných. Snáď len jeden český DVD časopis v sebe nesie dostatok nadhľadu, sebairónie, vtipkovania – čím vybočuje zo schémy technického mrazivého opisovania. Blockbuster nemá rubriky o DVD technike – aspoň si nepamätám.
Cena je príjemnejšia ako české časopisy s DVD a dokonca je možné si nejako tie filmy doobjednať za dve stovky.

Môže sa Vám ešte páčiť...

3 komentáre

  1. Bolek píše:

    Blockbaster sa pise Blockbaster
    http://blog.lide.cz/bolek777/2004/03/11/7

  2. rony píše:

    ale maju regnute obe domeny ;-)

  3. Bolek píše:

    A este som si uvedomil ze vlastne sa to Blokbaster spravne vola. Este aj bez C-ecka:-)
    To je vazne stupidny nazov