Offline WEB: Hľadá sa Extension pre Mozilla Firefox

Teraz ma na popud jedného príspevku majiteľa PocketPC, napadlo lepšie riešenie ako jeho Handstory.
Extension pre Firefox: v kontextovom menu a normálnom menu prehliadača pribudne položka „Save for PocketPC“, ktorej funkcia bude jednoduchá:
Do definovaného adresára uloží práve zobrazenú stránku, pričom by ju mohol trošku „odfiltrovať“ od nezmyslov. Navyše to samozrejme robí aj index súbor, čiže chronologický zoznam stránok („weblog“, „linkblog“) s uvedením obsahu Title, prípadne doménového mena z URI stránky a aj údaju o dátume a čase pridania. Nejaký jednoduchší management obsahu zložky by sa hodil samozrejme – napríklad nastavenie, do akej „hĺbky“ sa ma v indexovom súbore zobrazovať zoznam najnovších pridaných stránok.
Zároveň by to však malo vedieť aj nielen celú stránku ale len označenú časť: myšou označím text a cez pravé tlačítko v kontextovom menu budem mať cez povel „Save for Pocket PC“ možnosť uložiť iba označený kus uložiť ako „stránku“ – pri prehliadaní stránok si takto môžem dlhší text odložiť na čítanie neskôr v PPC.
Celý tento adresár sa potom zosynchronizuje po vložení PDA do kolísky – proste ten adresár bude umiestnený práve do tej zložky, ktorá sa cez ActiveSync synchronizuje.
Samozrejme viem o tom, že IE má svoje Mobile Favorites lenže to má niekoľko lenže, ktoré spôsobujú nevyhovujúce vlastnosti tohto spôsobu.
Komu sa páči môj nápad? Kto by sa podujal na takúto Extension? Resp. má niekto tip na podobnú Extension, ktorá už existuje (a ja o nej neviem)?

Môže sa Vám ešte páčiť...

1 odpoveď

  1. met píše:

    Pro zadosti o rozsireni tu mame oficialni forum ci wishlist. Tak je sance, ze se to dostane do povolanych rukou. U blogu ve slovenstine jsou sance temer nulove.
    Nektere z veci co jsi napsal by nemuselo byt tezke vyrobit.