Úspechy dnešného dňa – rony do****vateľ

Dnešný deň som očakával príchod Logitech klávesnice s myškou všetko cez Bluetooth. Prišla a mala Enter maličký americký. Keďže podmienka moja jest velkého Entera míti, išla klábosnica do ri….
Rozhodnutie nakúpiť zdroj do počítača, ktorý polorozobratý čaká na oživenie, monitor, DVD napaľovačku skončilo skvele. CRT Philipsy nemajú. Beriem náhodným výberom prstom Relisys. Napaľovačku chcem v čiernom spodnom prádle, nemajú. Môj Qbic bude na mňa teda vyplazovať nabielo. Škoda. Toshiba je skvelá, pri napaľovaní DVD je ticho. Pri prehrávaní CD už je počuť, keď precitnem z nehody, čo sa mi práve stala, tak najdem program na zníženie otáčok.
Monitor mi nedal spať. Pri vyberaní praskli polystyrény a monitor treskol na zem. Nový monťas s odďaveným krytom je dôvod na šok. Ale ide, kryt som dal dohromady. Ostane to v rodine. Sakra. Padol na parkety…
Testovacie médium PRINCO kúpené kvôli testu mi ofrfľal Markoff ;-) ako keby som predrbkal niekoľko tisíc za jeden kotúčik. Fakt mi je to jedno.
Čo sa vlastne neposralo? No neviem…
Fakt dobre, že som dnes nekúpil nahučaný z techniky tú veľkú LCD obrazovku, stavím sa, že by som ju stiahol zo stola.

Môže sa Vám ešte páčiť...

8 komentárov

  1. Markoff píše:

    ;-)) to mas za to ze kupujes take smejdy („znacka“ monitora a medii k DVD)
    na znizenie otacok netreba ziadny program, funguje DriveSpeed ktory je k neru…

  2. rony píše:

    Aky ma suvis smejd s tym, ze som trepol monitor o zem? :-)

  3. systemadmin píše:

    Paneboze, Relisys ! ;)

  4. systemadmin píše:

    Paneboze, Relisys ! ;)
    Chod ho este vymenit, kym je este v zaruke….

  5. rony píše:

    Nemali nic ine, monitor nie je pre mna ;-) ja mam IIYAMA ;-)

  6. Markoff píše:

    systemadmin on nie je masochista, on je len sadista

  7. systemadmin píše:

    markoff….nie nemyslim, skor mam za to, ze rony sa stal nedobrovolnou obetou nejakeho svojho znameho, ktory, ked o nom vie, ze „robi s pocitacmi“ si pomyslel, ze sa musi podrobne vyznat aj v trhovej ponuke ;)
    BTW ja mam „tu modernu“ LCD srandu – 17 palcoveho krasavca BENQ FP767 – vyborny obraz a farby, minus su vstavane repraky, ake tie nepouzivam….

  8. rony píše:

    netrapte sa uvazovanim – pokial financujete len svoj vlastny pocitac, tak chapem, ze mate na LCD, ja mam tiez nejake limity a chapem bonitu toho, pre koho bude cely pocitac. Snazim sa mu nenarusit rozpocet a preto cast techniky financujem aj ja.
    Monitor je dost velka polozka – najlacnejsi 15″LCD je za 12500 korun a Relisis je snad 4500 uz som zabudol. Rozdiel je znacny, tak tu nediskutujte o blbostiach a skuste trebars kazdemu clenovi rodiny kupit to, co mate vy sami. Potom budeme na rovnakej urovni diskusie a podmienok. Diky moc.
    (neberte to ako utok, len som vam vysvetlil tolko, kolko potrebujete vediet a dufam, ze pochopite niektore moje volby).