BaBlog Duo

Včera v podvečerných hodinách sa uskutočnil BaBlog Duo v luxusných priestoroch jednej z kaviarní v centre Bratislavy. Účastníci Rony a Mahulena počas bilaterárnych rokovaní vyslovili uspokojenie nad česko-slovenskými vzťahmi a v záverečnom komuniké ich označili „tak im treba“.
Nasledujúcim bodom rozhovorov bolo oboznámenie sa s podmienkami na mediálnom trhu a ohodnotenie momentálne prebiehaných reality show našich audio-vizuálnych médií ako podnet pre tlačené periodiká.
Mahulena prejavila živý záujem o systém práce slovenských štátnych úradov, čo obaja účastníci rozhororov ukončili oficiálnym záverom „to je bordel“.
Otázkami dopravnej infraštruktúry bolo stretnutie pretkávané pričom dopravná situácia vo veľkomestách bola označená ako vrcholne naplnená.
Dôležitými informáciami boli aj reportážne plány českých reportérov, ktoré boli následne zaradené do plánu „must see“. Nezanedbateľne zvýraznený bol aj vplyv blondýn na príjem bezpečnostných zložiek dopravnej polície.
Ohlasy svetových médií sú očakávané v najbližších dňoch, pričom ďalekosiahly dosah vzájomných dohôd bude mať pravdepodobne vplyv na situáciu na blízkom Východe, japonskú ekonomiku a cenu fazule vo Veverskej Býtiške.

Môže sa Vám ešte páčiť...

2 komentáre

  1. mekelle píše:

    povedal by som, ze je to haluz, keby sefredaktor Posledneho slovenskeho blogu a s nim cely marketing vzhladom na tu uvedene informacie nerezignovali na svoje funkcie:)

  2. Mahulena píše:

    komentar: Veru, uz som jak taky bloggersky funkcionar,dnes som rokovala s Hellgou a uzniesli sme sa,ze coskoro schystame vacsiu schodzu v prahe:-)Este nema nazov, ale program je pomerne jasny…:-)