Predaj RAZR V3 na Slovensku

[aká bude cena MPx220 a Razr V3] Nové informácie k predpokladanému začiatku predaja tohto telefónu na Slovensku priamo od BSA a aj k MPx220.
Trošku to prerozprávam: je známe, že v našich krajinách je to s Motorolou strašne biedne. Distribucia do predaja je takmer na úrovni pašovania cez lúku ako pamätajú dedovia. Len kone sa vymenili za telefóny.
Oficiálne zastúpenie Motoroly na Slovensku je snáď jediná kancelária a pochybujem že vedia viacej ako ja. Dovoľujem si tvrdiť, že ku mne sa dostane väčšina informácií možno skôr a hanbou by bolo, keby som prvý predaný kus na Slovensku držal v ruke skôr ja a v prípade problému by na mňa ktosi pozeral s rozžiarenými očkami, že to vidí po prvý krát. Snáď sa k tomu nesmeruje.
Jediný distribútor Motoroly (mimo operátorov) má neaktuálne telefónne čísla a vcelku v porovnaní s podporou iných značiek je to dosť zlé. Nemožno im samozrejme uprieť snahu dostať značku na Slovensko ale mám dojem, že sa priam doprosujú o dodávky sem na Slovensko a sú šťastní, keď sa im to podarí.
A k zhrnutiu ešte ceny aké by normálne mali platiť:
MPx220 za 18 tisíc slovenských korún pre konečného používateľa. Predpoklad však je, že koncom novembra ale podľa vyjadrení zvonku (v UK až v decembri) to naozaj skôr ani nebude.
Razr V3 ma podľa mobil.sk je na 28500 korún ale podľa zdroja by to malo byť normálne o 20 percent menej – dajme tomu 23 tisíc.

Môže sa Vám ešte páčiť...

2 komentáre

  1. bsa píše:

    dovolim si nesmelo tvrdit, ze taketo „oficialne zastupenie vyrobcu“ by som skludom dokazal robit aj ja u mna vo firme popri inych aktivitach a posielat raz mesacne fa do inej motoroly za sluzby. Urcite by to vyslo lacnejsie :)
    A dokonca, mozno, by tu boli aj telefony.

  2. rony píše:

    mno uvidime