Kvokajú klepice slepice nad výsledkami Interzenu

Ked ide o hovno, ide predsa o ToplistA samozrejme čo klepajú klepice, no snáď aby našli iné slepice. To mi už pripadá ako zobanie do hovien. Dobre, do súťaže sa prihlásili slepice, preboha ale prečo závidí jedna druhej zrno, prečo sa musia do zrna kafrať súťažiaci medzi sebou? Hej, ľudia, nie jeto už hnidopiženie? Existuje tu aj čosi ako hrdosť. Kto vliezol medzi slepice, musí počítať, že stúpi aj do hovna ;-)
Celý interzen sa premenil na pipigen.
A to len preto, že sa proste do rúk poroty dostali všetci, čo zvládli poslať prihlášku ale nezvládli pochopiť vetu, ktorá popisuje účel interzenu.
Nemám chuť navrhovať čo a ako zmeniť, ale nepáčilo sa mi znižovanie hodnovernosti celej tejto súťaže tým bastardom namiesto čitateľského hlasovania – od momentu ako si začali účastníci robiť masívne sebaPR stratilo zmysel a dôveryhodnosť.
Niektorí kritici rebríčka si neuvedomili jednu zásadnú vec: rozhodcovi v hokeji či futbale, môžete nadávať koľko chcete, no jeho rozhodnutie je platné a jasné. Takže pokiaľ na neho nadávate, aký to má zmysel a dôvod? Ja vidím opäť iba jeden – kričať, mávať okolo seba. Ale nič iné :-)
Čítal som, že tohoročný interzen sa zlepšil proti minulému roku. Tak veru, a vyzerá to takto – spolok po sebe nezmyslami hádžucich ľudí a manipulované vyjadrenia s jediným cieľom – rozvíriť to, čo najviac ;-)
Veď to nemá ani len skrytý zmysel ;-)
Počul som aj názory: boha, čo som sa neprihlásil, veď to má takú úroveň, že tam prerazím aj s večerníčkom na videu a stačí mať len širokú hubu :-)
Za všetky tie spory a divnohádky až mi je divno ako sa Yuhů dal rýchlo rozkývať. Preboha tie weby tam viseli ako dlho? Mesiac? To za celý ten čas nikoho nenapadlo nič z toho, čo až teraz? Ak nie, tak o čom to je? Mne je to jedno :-) Len postreh: niektorí autori sú nádherne slušní a pritom som ich nevychválil do nebies. Hovorí sa tomu sebareflexia. Občas sa vypláca, pretože nabudúce ho už možno niekto sám od seba bez postrkovania pochváli. …a poznáte tú o generálovi?

Môže sa Vám ešte páčiť...

2 komentáre

  1. Yuhů píše:

    Rozkýval jsem se tak rychle z toho důvodu, že jsem v hodnocení prostě udělal chybu a bylo mi blbý to nepřiznat. Že se pod článkem rozjela diskuse jiného formátu, to je mi líto.

  2. rony píše:

    ja si myslim, ze dodatocne odhalenie bolo uz iba ucelove. ak by to nebol ten student, tak by to bol ktosi iny alebo nieco ine. z toho dovodu mi je problem toho studenta akosi zbytocne velmi omielany.