Mailinátor skapal možno nie navždy

Zaujímavá, užitočná a veľmi odvážna (kto tuší problém, tak vie prečo odvážna) služba Mailinátor je DOWN.
Prevádzkovateľ sľubuje, že neskončil a naznačuje dôvody: server je proste atakovaný tonami nezmyslov, čo je prirodzený dôsledok života takejto služby.
Mailinátor umožňuje použiť komukoľvek akúkoľvek adresu v tvare nieco@mailinator.com napríklad vo formulároch na nedôveryhodných stránkach, pričom prípadne zaslané e-maily si možno pozrieť na stránkach Mailinátora proste po zadaní názvu, ktorý ste pred zavináč uviedli. Nie je nutná žiadna registrácia či heslá a v tom je sila tejto služby.
Už pri jej vzniku bolo jasné, že žiadne opatrenia proti preťaženiu linky k serveru Mailinátora nezamedzia jej preťaženiu. Zrejme na server dochádza aj k úmyselným útokom.
Ja osobne som mailinátor využíval rád zakaždým, keď nejaká trúba po mne tvrdo žiadala e-mail :-)

MAILINATOR IS — DOWN !!!
That’s right — sorry folks, mailinator is down, down, down — as in „not up“.
It is not accepting emails at all and this is really the only active webpage.
The good news is that its only temporary. The bad news is, well, I guess you already know that – its down!
Mailinator gets attacked daily and as you can imagine gets buckets of spam. In addition, its used as a cesspool by many services to dump their junk mail and such. Its been a long battle to fight that stuff but I’m happy to say none of that has smushed it so far. Shutting it down for the rest of 2004 will give the bazillions of servers banging on it a chance to say „hey .. its .. um … gone“. Maybe some of them will go bang elsewhere.
Consider it a purge if you will. Sorry for the inconvenience. Mailinator WILL be back up the first week or so of 2005.
See you in 2005!

Môže sa Vám ešte páčiť...