MPx220 fyzicky na Slovensku a v predaji

Po ročnom očakávaní je podľa nepotvrdených správ -fyzicky skladom- Motorola MPx220 na Slovensku. Cena je 17900,- Sk.
Síce je to reklama, za ktorú nemôžem očakávať asi žiadny benefit ale tu máte link na e-shop, kde sa dá objednať.
Upozorňujem, že informáciu nemám podloženú skúsenosťou a preto netuším, či naozaj a stopercentne nabetón ten mobil majú skladom alebo je „kdesi na ceste“ a iba sa zbierajú objednávky vopred.
Nemám ani žiadne spoľahlivé informácie, že ide o model s odstránenými chybami, ktoré sa objavili na kusoch predávaných doteraz vo svete. Uvítam hodnoverné vyjadrenia či informácie.
Motorola MPx220 je skladací mobil so systémom WM 2003 (Smartphone) so slotom na miniSD kartu, vybavený Bluetoothom s veľmi zaujímavým designom a bohužiaľ ho postihla smola – chyby v hlasitosti prehrávania (pri hovore, zvonenia atď) a kritizovaný bol aj fotoaparát (čo mňa pri výbere moc nelimituje).

Môže sa Vám ešte páčiť...

1 odpoveď

  1. Blaster píše:

    Takze mozem potvrdit, od Topmobilu som kupil MPx220, prisiel presne dnes, este je teply. Cena naozaj 17900 s dph (aj ked pocas objednavky avizovali 18500 co potesi), mohol som si vybrat skladom zo strieborneho ci matne tmaveho modelu, takze ich fyzicky mali viac. Mobil obsahuje Sk menu, az na niektore aplikacie je slusne oslovenceny (no ale pikosky typu Poslat As sa najdu ;). OS je Windows Mobile 2003 Second Edition ver 4.21.1088 (zostava 1436.1.2.0). Made In Thaiwan podla ocakavania. Mobil je osadeny 32 MB internou pametou, mini SD nie je sucastou balenia. Sucastou balenia naopak su stereo sluchatka (walkman-like) s mini jackom, cd so softwerom a USB kabel. Softwer je ale vo franzucstine.Nabijacka navlas rovnaka ako modely V500/600. Chyby avizovane v mladsich modeloch sa nekonaju, zvuky idu perfektne, pocutelnost vyborna, hranie multimedii vyborne, kvalita fotaka aj kamery podla ocakavania, 1280*960 vypada vskutku pouzitelne. Ja som si zvolil model matne tmavy, a uprimne poviem skutocny vyzor daleko predcil fotky tmaveho modelu na webe, krasna hnedo kovova matna farba okamzite puta pozornost. Takze zaver: kupychtivsi hura kupovat!