Všetky oficiálne jazykové mutácie Mozilla Firefox

Pokiaľ ste chceli mať všetky dostupné oficiálne jazykové mutácie prehliadača Mozilla Firefox, tak sú na stránkach Mozilla.org pričom neoficiálnu slovenčinu získate tak, že si nainštalujete anglický Firefox a potom zbehnete na www.mozilla.sk a jedným kliknutím si do Firefoxu natiahnete slovenčinu. Dôvod je jednoduchý: český Mozilla team (CZILLA) má štatút oficiality a na Slovensku nič také ešte nie je.
Povinný dovetok: Opera je lepšia ako čokoľvek. Maxthon je lepší ako čokoľvek. Majú totiž všetko v sebe a Firefox je taký jednoduchý a primitívny prehliadač, čo nič nevie a vie to až po doinštalovaní 1 – 2 – 5 – 10 – 20 – 30 – 40 rozšírení (zakrúžkujte čo sa vám hodí a preškrtnite, čo sa vám nehodí).

Môže sa Vám ešte páčiť...

8 komentárov

  1. knoxville píše:

    firefox je najbezpecnejsi – o maxthone sa to myslim neda povedat.

  2. johno píše:

    Uvidíme tú bezpečnosť aj keď bude mať Firefox 90% podiel na trhu?

  3. rony píše:

    [2] johno zatial NIKTO nepredviedol aspon laboratorne nejaky kod, ktory by demonstroval moznost narusit bezpecnost.
    sam som na to zvedavy, kedy to bude.
    cojaviem, nech mi puhou navstevou webky zmeni ta webka cojaviem domacu stranku alebo nainstaluje nieco, co mi bude neustale otvarat okno s pornom. alebo nech mi to nainstaluje nejaky vykonatelny program, ktory mi bude bezat v systeme. proste nieco cim by sa uz teraz preukazali tie reci „co bude ked bude“ ci maju nieco pravdive v sebe :-)
    zatial tomu prilis neverim – akoze vidim moznosti napriklad v tom, ze pouzivatelovi sa ponukne moznost stiahnut si extension, ale stale ju musi parkrat odklepnut, kym sa aktivuje, neviem nakolko mozes robit zasahy mimo Firefox do systemu :-) ci podobne veci. Len nech to uz konecne niekto urobi, nech vidime, ze sa tieto predpovede maju na com zakladat :-)

  4. dusoft píše:

    Veru, aj ja by som bol rad, aby to uz niekto urobil. Ale stale nic. A tak musime neustale znasat takychto podpichovacov, ktori namiesto vytvarania malware pre Firefox pisu na diskusie co by bolo keby…
    „Kdyby, kdyby, to jsou chyby,“ jako rika Svejk ;-)

  5. Wladow píše:

    Len pre informáciu: v Mozilla.sk robíme oficiálny preklad Firefoxu, máme tiež „štatút oficiality“ a kompletný slovenský build bude na stránkach Mozilla.org čoskoro, práve prebieha overovanie zo strany autorov Firefoxu.

  6. rony píše:

    [5] SUPER! Drzim palce, bude to viditelny uspech!

  7. johno píše:

    [3] No o tom nikto by som pomlčal. http://secunia.com/multiple_browsers_idn_spoofing_test/
    [4] Ten môj predchádzajúci príspevok si asi zle pochopil. Firefox proste ešte pre hackerov nie je zaujímavý.

  8. Petr Tomeš píše:

    7: Pokud jste o tom problému v opeře a Firefoxu četl pořádně, zjistil byste, že nejde o problém prohlížeče jako spíš o nedodržování bezpečnostních pravidel na straně registrátorů domén. Přesto se na to Mozilla Foundation a Opera snaží reagovat. Internet Exploreru se tato chyba netýká, protože danou funkci vůbec nepodporuje.