Dunajocentrizmus

DunaaajVčera bolo hodne pekne a riadítka som tentoraz natočil doľava cez prístavný most a tú chvíľu industriálnosti som skúsil vydržať. Najprv treba obísť prístav, lodenice a keď už máte pocit, že vbiehate do plameňov horiaceho Slovnaftu tak sa konečne otáča cesta k osobnému prístavy (kopec lodiek a kopec k tomu príslušných áut). Ale nakoniec príde dejavu a všimnete si rozdiel. Tá istá hrádza ako z Petržalky. Bohužiaľ tento rok je už na petržalskej hrádzi veľmi tesno (a ešte len bude). Keď som včera večer videl ako si korčule kupuje osoba, ktorej korčuľovanie ani do najvzdialenejšej smrti nepomože, musím zvážiť, či pri mojej tendencií jazdenia nebude smrteľne nebezpečné alebo únavné počítať s nevypočitateľnosťou vyšších váh na 8 malých koliečkach.
Chvíľku som fotil a jeden obrázok za všetky musí stačiť. K niečomu takému máte tak 20 minút od baráku.

Môže sa Vám ešte páčiť...

4 komentáre

  1. Bolek píše:

    ta dvojbodka v galerii znamena citlivost?

  2. rony píše:

    jo, myslim, ze zla lokalizacia.

  3. mekelle píše:

    na hradzu uz ani nechodim – bojim sa ludi, ktori
    1.idu na korculach a nevedia korculovat
    2.idu na biku a nevedia bicyklovat
    nic proti, kazdy sme zacinali, ale myslim, ze je to dost nebezpecne pre nich aj pre ich okolie, ked takto pobehuju v spicke…

  4. rony píše:

    [3] ja zasa nemam moc chut vyrazit na cely vikend jazdit 200km trasy ;-) kym som bol v Petrzke bytom skoro pri dostihovej, tak som kludne vybehol na polhodinku na hradzu, teraz to mam trosku tazsie, zatial hladam ‚easy‘ trasu ako sa rychlo vymotat spomedzi domov.
    Premyslal som nad tym, ci smerom na Rakusko nie je nieco na jazdenie…