Most stavaný v Bratislave nedá pár sektárom pokoj

MostPreboha živého: ako môže autor článku zvoliť taký nadpis a ešte dýchať ten istý vzduch ako ja TIEŽ BRATISLAVČAN? Ako si dovolí v mojom mene vysloviť TAKÉ KLAMSTVO?
Že je tu pár šialencov, ktorí si zvolia petície za názov mosta po pápežovi a že im mozog nevychladne dovtedy, kým neskúsia sa strčiť s ich výkrikmi o diskriminácií až do hlavných správ, to sa dá zvládnuť. Proste sa usmeješ a pomyslíš si čosi o prehnanej aktivite.
Prečítajte si tam môj komentár.
K niektorým komentujúcim: jeden sa teraz zobudil a netuší, čo Apollo je, ďalší sa tiež asi prebudil a považuje to za podnet k brainstormingu nad ešte väčšími nezmyslami ako názov mosta.
To mi len ukazuje, že čím neutrálnejší názov mosta, tým bude neutrálnejší. Rešpektujem fakt, že mnou preferovaný sa neujal a neuráža ma názov Apollo. Na rozdiel od trtkov, ktorých uráža, že nepresadili ten svoj pápežský. SAKRA!

Môže sa Vám ešte páčiť...

3 komentáre

  1. dusoft píše:

    Klasika, vzdy sa najde niekto nespokojny. Ja mam k nazvu Apollo ambivalentny postoj, ale nevadi mi, aj ked Lido sa mi pacilo viac. Lepsie ako Europsky, Duhovy ci oblukovy. To s tym duhovym by bolo pateticke, oblukovy – v tom zas nie je ziadna poetika ;-)

  2. rony píše:

    chapem, ze niekto neskonale tuzi zvecnit meno papeza na moste, lenze nesmie vydavat svoju tuzbu za globalny nazor Bratislavcanov. Je to snaha klamat.

  3. Markoff píše:

    Oblukovy by bol najtrefnejsi a neutralny a hodiaci sa k nazvom terajsich mostov (s vynimkou lafranconi), ale aj apollo sa da, aj ked sa to divne sklonuje/ohyba (asi ako lafranconi)