HP iPAQ hw6515 v skutočnosti

IPAQIpakový hw6515 hojne zamestnáva spravodajstvo a bohužiaľ väčšina informácií vzniká z pohľadu na nové fotografie. Review tohto modelu s EDGE a klávesnicou dôrazne varuje pred poddimenzovanou kapacitou batérie, čo môže mať fatálny dopad práve s ohľadom na zameranie tohto prístroja: trvale spustený mobilný telefón „zmutovaný“ z PDAčok iPAQ. Ono mne sa to nezdalo už od zhliadnutia toho štvorcového displeja. Ani ryba ani rak ;-)
Celá recenzia na infoSync World

Môže sa Vám ešte páčiť...

12 komentárov

  1. Kozo píše:

    Ad: Stvorcovy display
    Ked sa na to pozries v sirsich suvislostiach, tak vsetky monitory su „skoro“ stvorcove a aj cast aplikacii s tym pocita … takze presun niekde smerom k 640×480 mozno nie je az taka uchylacina, ako by sa mohlo zdat.

  2. rony píše:

    ale prd ;-)
    na PDA mi vyskovo VYHOVUJE taky displej.
    Uvazuj, ze cas obrazovky obcas zabera virtualny keyboard.

  3. alian píše:

    teda hw6515 ma naozaj nechytila za srdce, skorej sa som zvedavy co poriesi Benq zo svojou P50. Ak sa teda niekedy dostane na nas trh…

  4. peter píše:

    6515 je momentalne jediný svojho druhu, čo má toľko vecí all in one, pri výkonnejšej náhr. batérii, SDIO WLAN kartou a použitím mini SD slotu na rozšírenie pamäte dostanete momentálne najuniverzálnejší prístroj, na ktoré sa nechytá ani MDA IV od T-Mobile / Vodafone. Idem si to práve kúpiť, pôvodne som chcel Nokiu 9500, toto je však omnoho lepší produkt. Je to skutočne prístroj pre mobilných profesionálov, nie je to hračka pre bežných konzumentov, tým odporúčam hocijaký komerčný smartphone typu SDA.

  5. rony píše:

    [4] ja mam na oboch strojoch WM ;-) aj na telefone aj v PDA ;-)

  6. Tono píše:

    Mám prosím otázku. Odpovie mi niekto na ňu? Používam starší typ iPAQ-u, HP 3950. Mám tam nainštalovanú napr. aj slovenčinu. Avšak ak mi dôjde batéria, tak ju musím nanovo nainštalovať. Čaká ma niečo podobné aj pri HP iPAQ hw6515, napr. stratia sa mi pri výpadku batérie aj tel. čísla, ak ich nemám uložené na karte?
    Ďakujem za odpoveď.
    tono

  7. rony píše:

    vsetko zalezi na tom, ci ma zaloznu baterku – napevno zabudovanu alebo nejaku malicku gombickovu.
    v kazdom pripade ti doporucujem PDA ponechavat vzdy ked je to mozne v koliske. alebo zapnut ffunkciu Backup cez activesync.

  8. Tono píše:

    HP iPAQ hw6515/Tono/.
    Milan, ďakujem Vám veľmi pekne za Vašu odpoveď. Potešila ma. Myslím si, že je to už veľmi slušný a spoľahlivý produkt.
    Prajem Vám všetko najlepšie. S pozdravom
    Tono

  9. Tono píše:

    Tono,HP iPAQ hw6515.
    Aj ronymu veľmi pekne ďakujem za odpoveď a radu.
    S popzdravom
    Tono

  10. Karol píše:

    ma niekto informaciu/prakticke skusenosti o dostupnosti/instalacii Lotus Notes klienta (6.5 alebo 7.x) na HP 6515, ci skor pod MS Windows Mobile 2003SE?
    dakujem, kazda prakticka rada mi velmi pomoze

  11. Feli píše:

    Vie mi niekto poradit link, kde sa nachadza detailne popisane „instructions for use“ pre produkt HP iPAQ hw6515?
    Vopred vdaka.
    Feli.