Continue prešiel rebrandingom na Digi24

Niky sa rozhodol zahodiť SEO výhody skôr registrovaných domén a na nich usadeného dobre indexovaného weblogu a prešiel zmenami. Ruší continue.cz a pokračuje so symbolikou na Digi24.cz s tým istým zameraním. Tj. propaganda mobilných zariadení, tatraniek a iných zvrhlostí.

Môže sa Vám ešte páčiť...

6 komentárov

  1. Niky píše:

    Zdravim RONYho – na continue.cz zustane jenom moje osobni stranka…, prece jenom mi prislo blbe kombinovat skvely :o) Digitalni weblog s odkazy na me refence a seznam clanku, nehlede na to, ze na http://www.digi24.cz pribudou nove veci, ktere by se na continue.cz vyslovene nehodily.
    BTW: co je to tatranka? :o))

  2. rony píše:

    tatranka je taka skvela, uzasna polomacana, chutna, prijemna dobrota, ktorej caru neodola Brnak, Prazak ale ani Ašák ;-)
    Voči istej známej pochutine (od spojenia „mám po chuti“) známej pod klamlivým označením Banánky v čokoláde pôsobí Tatranka (alebo jej rovnako dobra sestra Horalka) zdravo, sebaisto, športovo a hlavne nasýti v akomkoľvek počasí.

  3. NIky píše:

    Chci jenom rici, ze pokud si mam neco vzit neco sebou na pusti ostrov, tak to bude krabice bananku v cokolade… :o))))))))))))))

  4. rony píše:

    kludne tam mozu smerovat celu produkciu :-) len to potom vyhlasime za zamorenu oblast podobne ako Bikini. Len toto sa bude volat Banani

  5. Jamesek píše:

    Margotka ;)

  6. rony píše:

    [5] to ako vylepsena maringotka?