Bloggeri ako inetové včeličky

Niektorých bloggerov zrejme dokonale uchvacuje možnosť napchať si do stránky čo najviac sprostostí počnúc počítadlami, bannermi, výmennými systémami, anketovými okienkami a inými bižutérnymi sprostosťami.
Za najväčšiu drzosť a sprostosť však považujem kód, ktorý si takýto nešťastník vloží do svojho weblogu a tým donúti čitateľov trpieť neustále otvárané nové okná s nejakými divnými stránkami. Ide o kód systému s názvom „včela“ a fakt nerozumiem, preboha aký prospech to pre tupákov, čo si to do stránok napchajú, vôbec má.
Prosím netvrďte mi, že to zlepšuje návštevnosť, to sú už fakt také sprostosti, že už nechápem, či ste fakt také naivky…

Môže sa Vám ešte páčiť...

6 komentárov

  1. dusoft píše:

    Daj linku, ja som na take nic nenarazil.

  2. rony píše:

    ak mas blokovadlo novych okien, asi nie ;-)
    Riadok do adblock znie: vcela.net

  3. sloper píše:

    O co vsetko clovek neprichadza, ked blokuje pop-up :-) Takze vdaka za tip, inak by som nevedel, ze do proxy by som mal pridat blokovanie dalsieho reklamneho systemu. Moji uzivatelia budu mat zase o nieco chudobnejsi internet ;-)

  4. dusoft píše:

    1 zobrazenie = 0,8 kredit
    10000 kreditov = 12500 zobrazeni
    12500 zobrazeni = 250 korun
    smiesne. len na google adsense zarobim pri klikanosti 2% (250 uzivatelov) niekolko desiatok dolarov. nehovoriac o tom, ze staticka google reklama nikoho neotravuje.

  5. mustafa píše:

    někdy jsou lepší takovéhle blbosti, než ohavnost, které ty říkaš design blogu :-))

  6. rony píše:

    [5] a ty mas zasa derave vedierko!!!
    prepac, takyto sposob prekarania sa v komentaroch mi pripomina bud: a) gagaga, trafena hus zagagala b) detsky styl hadok: ty si skaredy! aj ty si skaredy! K nicomu to, mustafa, nevedie. Alebo ano? ;-)
    Takze zopakujem otazku: co ma spolocne design blogu s takymi ohavnostami a ako dokazes tak jednoznacne kvalifikovat v pomere dve taketo nesuvisejuce veci? To mi prosim ta nejako popis, tu konstrukciu uvazovania ;-) No a posledny bod: porovnavam kdesi nejaky design blogy s takou ohavnostou? Pokial nie, tak o com to tu vobec trepes?! ;-)
    Diky ;-)