E-mail s desaťročným oneskorením

Zaujala ma ponuka istej služby, ktorá sľubuje o desať rokov doručiť na určenú e-mailovú adresu Vami napísaný text. via Marty
Ako dlho Vám vydrží e-mailová adresa? Priznám sa, že moja prvá už nefunguje (writeme.com) a aj moja prvá osobná doména v .sk je preč (nechuť mať dobrovoľne čosi spoločné s prevádzkovateľom tohto TLD). Takže pomerne krátky čas (iba niekoľko rokov) mám doménu v .net a preto nemôžem moc potvrdiť, či o desať rokov môžem mať takúto adresu. Spoliehať sa na freemaily je pomerne nepraktické (tiež som si to v prípade writeme.com myslel). Vymyslel niekto ZARUČENE večný e-mail na celý život? Ne, takový neznám!
Nebojím sa (ako Marty), že by som bol šokovaný mojou správou. Dobu spred 10 rokov si pomerne dobre pamätám :-)
Samozrejme je táto služba z rodu tých „pošlite svoju správu mimo Slnečnú sústavu“, „pomenujte svoju hviezdu“…

Môže sa Vám ešte páčiť...

3 komentáre

  1. dmiba píše:

    Co sa tyka dolhodobych veci nezabudni, ze existuje od nas aj sluzba ako mailbox.sk a to zatial ide :)
    Neviem ci si to pisal ty svojho casu, alebo niekto iny, kto kritizoval „e-mailovu adresu na cely zivot“ s prilozenymi obrazkami z koncentraku a pod., ale faktom je, ze casom sa zopar takych mrtvych dusi (klientov) najde, mozno uz aj su, a teda tento citat az tak klamlivy nemusi byt.

  2. rony píše:

    [1] ja skor nedoverujem tomu, ci o 10 rokov taky seznam ci ine sluzby este budu existovat, ked pred 10 rokmi neexistovali ;-)

  3. dmiba píše:

    internet pre verejnost pred 10-timi rokmi este ani neexistoval ;)