KIKA v Bratislave

Včera som vzdal pokus vojsť do KIKA kvôli preplnenému parkovisku. Dnes už to bolo trochu lepšie. Takže stručne:
KIKA je „obytný“ hypermarket. Bratislavská má tri podlažia narvané tovarom medzi ktorým sa ledva pretláča aj bez tých ľudí okolo. Prízemie sú drobnosti, ktoré unesiete v jednej ruke: kuchynské, látkové, kobercové. Prvé poschodie zasa začína nábytkovo a hitom tu sú „lava“ lampy, ktorých cena je pri ich rovnakosti v KIKA za 250 ale kdesi som tú istú lampu videl za 6 tisíc. Zaujímavý rozptyl. Nechala ma kľudným, už jednu mám :-)
KIKA je zaujímavý mix lacného nábytku s „vyzerá“ luxusným. Nájdete tu trebárs hulsta ale aj drôtený program :-)
Čo oceňujem: oblečenie na postele, konečne iné ako „všade“ a dokonca v dobrom výbere. Nanešťastie v nie príliš veľkom rozptyle rozmerov. Nábytok by som si tam síce už nevyberal, ale niečo by ste tam aj našli. Sedačky som si moc nevšímal. Dobrý výber predsieňového nábytku, kúpeľnový ma skôr odradil. Prešiel som to vcelku rýchlo ale našiel som si tam zrejme vhodný jedálenský stôl a tak spadol do plánu. Uvidím.
KIKA má aj reštauráciu na druhom poschodí. Netlačil som sa tam ale výzorom je to naozaj reštaurácia (IKEA je skôr jedáleň) lenže menšia.
Umiestnenie KIKA je dobré, keď si naplánujete celý deň, tak obídete IKEA, KIKA a HORNBACH naraz. Bez auta to ale bude trochu problém.

Môže sa Vám ešte páčiť...

6 komentárov

  1. dusoft píše:

    Ja som lavovu lampu kupil este pred rokom tusim za 1200.
    V Cechach pri otvoreni v KIKE padol vytah, stalo sa to aj v Bratislave? Vobec by som sa necudoval – setria na vsetkom.

  2. rony píše:

    [1] vidim, ze tie lavove lampy dokazuju hodne pruznu tvorbu cien ;-)
    Predosle dni tam bolo myslim ludi viac. Teraz ani neviem povedat. V IKEA je kazdy den asi tolko. Ale v pretlaku sa necitim dobre, takze by som prchol.

  3. mekelle píše:

    „Nájdete tu trebárs hulsta ale aj drôtený program :-)“?

  4. rony píše:

    hulsta je taky, akoze luxusnejsi nabytok. Droteny program to su take tie z drotov pospajane policky do kupelky, kuchyne. urcite to poznas.

  5. mekelle píše:

    aha, uz mi je to jasne:))