Predvolebka Ľuba Romana

Iste ste zaregistrovali vyjadrenie Ľuba Romana z posledných dní a myslím, že asi preto som ho dnes večer stretol v Soravii a spolu s ním viac ako desiatka letákdávačov. Medzi nimi sa skvela jedna milionová Zuzana (P.).
Takže, keď niečo nie moc dobre poviete, bežte do ulíc alebo aspoň do teplého obchodného centra a rozdávajte plagáty.
Divné bolo, že aj keď som ho aj s Panzovou obišiel v tesnotke ani sa nepokúsil podať mi leták :-)
Prv som bol presvedčený, že na tie voľby kašlem. Ale teraz neviem :-) Ba i áno, ba ja áno?
Kľúčové slová: volby do vuc, VUC, BSK, Lubo Roman, Zupan, Zupana, Volby, Koho Volit, bratislavsky kraj, zivotopis, Romas, Ľubo, Ľubomír, Voliť, Volit, Volíme, SDKU, DS, MK, Strana Zelených, Spoločný kandidát pravicovej koalície, Koalícia

Môže sa Vám ešte páčiť...

9 komentárov

  1. Kozo píše:

    Romanova agitka je podla mna toto: http://www.bleskovky.sk/cl/10/94094/Extremizmus_STV_nevypise_odmenu_za_odhalenie_Danielovho_vraha
    citujem:
    K denníku Nový Čas, televízii Markíza, televízii JOJ a Danielovým rodičom sa s vyhlásením odmeny dnes pridal aj bratislavský župan Ľubo Roman.

  2. rony píše:

    teraz budu pranierovat media medzi sebou len za to, ze nenastupili do vlaku „WANTED DEAD OR ALIVE“ uplne vsetci?

  3. Kozo píše:

    Tazko povedat, ci im v lebkach skrsne. Mne akurat dosiel Roman, ako pekny exot, ktory si prihrieva vlastnu polievocku za kazdu cenu.

  4. mekelle píše:

    cela Romanova kampan je obycajna kamuflaz, ak som si dobre vsimol Bajanov bilboard, je tam podprahovo, ale jasne napisane, ze ho voli aj Lubo Roman:))

  5. emmacore píše:

    Roman mi nie je sympaticky a po tych kauzach okolo dotacie, ci prispevku alebo ako sa to vola, pre Aucafe ho ani nebudem volit. To uz radsej toho pripeceneho Bajana.
    Aj ja som rozmyslal, ze sa na volby vykaslem, ale nepatri sa to, tak pojdem a zaciarkem ludi z OKS. Nech maju 11 namiesto desiatich hlasov :-)

  6. emmacore píše:

    BTW, dnes som objavil reklamu na web Romana. Nebudem ho uvadzat, najde ho kazdy, kto si da vyhladat napr. na Sme jeho meno, pozrie clanok a linky E-target.
    Na webe je zaujimavy spodny riadok. Klucove slova malym pismom rovnakou farbou, ako ma pozadie. Keby to vedel Google, tak mu hned znizi page rank :-)

  7. rony píše:

    Myslis tieto klucove slova?
    volby do vuc, VUC, BSK, Lubo Roman, Zupan, Zupana, Volby, Koho Volit, bratislavsky kraj, zivotopis, Romas, Ľubo, Ľubomír, Voliť, Volit, Volíme, SDKU, DS, MK, Strana Zelených, Spoločný kandidát pravicovej koalície, Koalícia
    pre istotu ich davam aj do prispevku ;-)

  8. emmacore píše:

    :-) ROFL. Inak, kvoli Romanovi som spustil IE, nainstaloval Google Toolbar, lebo som bol zvedavy na page rank. Je nula :-)

  9. alunet píše:

    v prvom kole som volil luba romana, nakoľko som ho profesionálne pokladal za schopného vykonávať prácu župana. ale vo svojej kampani mi pán roman OTVORIL oči tým, že ju postavil na TRIEDNY základ. vtedy som si uvedomil, že som robotník a preto ma modrá, teda pravicová koalícia nemôže zastúpiť a tak som dal hlas bajanovi, ktorému roman o.i. vyčítal, že opustil viac strán, mimo iného aj kdh, čo pokladám za prejav čistého charakteru. a tak môžem dnes ráno povedať: VOLBY SME VYHRALI.