RC1 Firefox – 1.0.7 je preč

Pokiaľ ste premýšľaví testeri, tak si zvážte inštaláciu RC1 Firefoxu. Ako každý podobný krok, má to svoje riziká. Postupujte vždy takto:
– počkajte na debila, ktorý si to nainštaluje a ešte o tom napíše,
– počítajte s tým, že vaša posledná vypiplaná verzia môže odísť do nenávratna,
– RC verzie nie sú plné a oficiálne verzie, sú pre Vás?
Konkrétne: nainštaloval som si RC1 verzie 1.5 a napriek ponechaniu pôvodného adresára s Firefoxom sa pôvodný 1.0.7 už „neprebral“ bez chýb – napríklad úplne „odišli“ toolbary (miesto ikoniek text). Našťastie vyzerá RC1 funkčne a jediný problém je nefunkčnosť mojej obľúbenej témy. Že niektoré z rozšírení ešte nemajú aktualizovanú verziu – zopakujem, že ide o RC1 :-) A Paste&Go či AdBlock SAMOZREJME idú.
Ďalej experimentovať nemienim a Vy si počkajte pár dní(?) či týždňov(?). Zámerne nelinkujem download.

Môže sa Vám ešte páčiť...

11 komentárov

  1. orol píše:

    to bude asi tym ze FF ma svoje nastavenia niekde uplne inde nez adresar kam si ho instalujes…
    ten tvoj „debil“ si najskor zalohuje nastavenia a potom sa pusta do instalacie noveho cisla…
    osobne fandim Opere

  2. rony píše:

    [1] to som samozrejme predpokladal a VIEM ;-) ze FF ma nastavenia v zlozkach profilu pouzivatela ;-) A RC1 som instaloval s vedomim, ze aj zaznamy v registry dosaham ;-) Tu nejde o to, ze som debil s prekvapenim ;-)
    A mily orol, v prispevkoch o Firefoxe si nezelam zmienky o Opere. Ja ti na dvere bytu tiez nemalujem kosostvorcovu ornamenturu aj ked jej fandim. Dakujem ;-)
    PS: aby si nebol podrazdeny, pred tlacitkom na odoslanie komentara je tento text „ste pravidelný čitateľ tejto stránky“. Kazdy citatel Spravodaja vie, ze z Firefoxu debil veru nie som a podobne prispevky som pisal aj pred rokom ;-) Neber to osobne.

  3. Kozo píše:

    Ja sa osobne RC verzii obavam a naozaj si radsej pockam na toho „debila“. Hlavne, ked ako sledujem dostupne informacie, tak medzi 1.5 a 1.0.x je dost zasadny vyvojovy rozdiel. Predstava, ze mojich 30+ vypiplanych rozsireni sa mi odporuca ma naozaj nevzrusuje :-{))
    P.S: kosostvorcovou ornamenturou si myslel znak auta Renault ? ;-{)

  4. rony píše:

    [3] ano, pockaj. Mna uz netrpezlivost trosku zrala a nemam v principe co stratit – zivotne netrpim na rozsireniach ;-) a momentalne zijem na tej RCine.
    PS: jasneze renoltoarova kosostvorka ;-)

  5. Bolek píše:

    2 [2]: a o exprdeli sa tu moze zmienovat?

  6. rony píše:

    [5] LEN V ZLOM! ;-)

  7. Naivka píše:

    Preco len v zlom? Ved to nemoze byt zle, ked to tolko ludi pouziva. Spytam sa Markoffa;-)

  8. rony píše:

    [7] spravny smer ;-)

  9. siD píše:

    RC1 jsem skusil, asi den pouzival, ale je to opravdu zatim pouze RC1. Po spusteni mi nahlasil, ktera rozsireni nebudou fungovat, coz by mi asi ani nevadilo, ale byla tam chyba v ukladacim dialogu. No tak jsem spustil starou verzi, nahlasil ze obnovuje rozsireni a bylo to OK. Takze pockam na ostrou verzi

  10. majo píše:

    Nový FF 1.5 som používal naostro od prvej bety a nemal som s ňou žiaden väčší problém. Z mojich 15 rozšírení mi bežala drvivá väčšina. A keď nebežali, tak sa upravili :)

  11. rony píše:

    len jedno nechape, ked si ich upravujete, preco neurobite vy exameni nejaky web, kde si ich tupa masa lenivcov stiahne do beta firefoxu?