Suzuki Swift – príslušenstvo

[víkendové plky] Povinné zmluvné poistenie motorových vozidiel Dnes som bol podpísať PZP na celý budúci rok. Nemám chuť špekulovať s výpoveďami a prihláškami a navyše som uzavrel poistku na sumu o máličko vyššiu ako na rok 2005, čo ma mesačne pripraví o nejaké tie desaťkoruny :-) Vzhľadom k tomu, že si nemôžem moc vyskakovať ako 10 rokov jazdiaci „neblikači“ tak som spokojný a oznamujem, že ĎALEJ budem jazdiť v mestských kolónach pod 60. Takže si všímajte letiaceho ZORRA!
Suzuki Swift – príslušenstvo Keď som minulý týždeň riešil zimné gumy, tak som si trochu kukol strednú opierku na lakeť, vyzerá to vcelku slušne a porozmýšľam pár mesiacov, či áno alebo nie. Zatiaľ hovorím nie.
Ďalšie možnosti som už prepátral po internete a od nárazníkov vpredu a vzadu až po nosiče je tradične na webe všeličo. Len naživo nikde nič.
Hliníkové disky alebo ako stará mať hovoria „elektróny“ Ako pár spoluicqujúcich aj ja mám v pláne čiarku vo forme pekných hliníkových diskov ale aj keď je niekedy na webe ponuka široká ako prdel plnoštíhlej účastníčky realityshow, tak netuším, či pre Swift niektore aj pasujú. Istý som si tým, že Suzuki originál áno :-) Toto by som ešte celkom rád vedel pretože väčšina diskov sa mi samozrejme nepáči a tie 1-2 štýly zasa nemám ani poňatia. Proste lamer :-)
Tak ako swifťáci, naplánujeme jarnú roadshow? :-)

Môže sa Vám ešte páčiť...

6 komentárov

  1. Bolek píše:

    Hehe „mam v plane“, takze si ich nekupis. BTW vo velkom technicaku by si mal mat uvedene ake kolesa tam mozes dat. V manualy tiez.
    Preco si bol podpisat PZP? To ti platilo iba do konca roka?

  2. rony píše:

    [1] bol som si dojednat cenu na buduci rok a potom som uzavrel PZP. Cize vypovedal som terajsiu a okamzite uzavrel novu.
    Ale asi aj kupim (hlinikove), len mam presne vyhliadnuty vzhlad, ked taky nebude, tak nekupim ine. Zas je to prilis drahe, aby som kupoval, co sa mi nepaci. V technicaku su uvedene ale je to cela veda sa mi zda, napr. nikde nie je napisane, kolko dier, aky maju polomer a taketo veci. A to je asi najdolezitejsie ;-) Samotny rozmer disku je ten najmensi problem – R14, R15 ;-) ale naozaj to nestaci.

  3. Marcelino píše:

    Hmm, musis mat R15 5,5J, ET45 a 4 diery s roztecou 100 (4×100)
    bohuzial toto je tak nestandardny rozmer, ze som nasiel „az“ 2 !!!! Al disky na nete co vyhovuju… teda ak neratam tie origos + doplatkove z oficialneho katalogu acenniku doplnkov k Swiftu
    Netusim ako sa da legalne doplnit iny rozmer do technicaku… :(

  4. rony píše:

    Diky Marcelino :-) Este je tu moznost R14 ale tam je myslim sortiment este mensi ;-) Mal som inak pocit, ze Swift to ma rovnako ako Ignis resp. aj starsie Suzuki vozy, takze by sa snad nieco naslo. Vidim, ze usetrim ;-)

  5. Bolek píše:

    2 [2]: „Nemám chuť špekulovať s výpoveďami a prihláškami“ …takze si predsa len spekuloval, ked si vypovedal terajsiu a okamzite uzavrel novu:-) Ja idem urobit to iste:)

  6. rony píše:

    [5] ale iba formalne. Niezeby sa mi chcelo vypovedat jednej a ist do inej. Len som znevyhodneny tym, ze mam vodicak kratko.