Preklad typického hoaxu

Dlhoročným výskumom sme tu v redakcií dospeli k jednoznačnému prekladu všetkých „pošlite ďalej“ lietadlových hier, fám, hrozivých odhalení, závažných ohrození, nebezpečných vírusov, nepoctivých firiem. Znenie prekladu akéhokoľvek hoaxu je, hlubino myšlení:

Som idiot. Pošli to okamžite ďalej každému!

Spravodaj garantuje, v súčinnosti s prekladovým centrom Hlubiny myšlení na zodpovedanie akýchkoľvek otázok bytia, dokonalosť a presnosť tohto prekladu. Redakcia jednomyseľne doporučujeme všetkým, ktorí podľahnú príkazu „Pošli“.
Na počesť Heart Attack (CZ), ktorého obsah je tak stupídny ale aj tak nesmrteľný…

Môže sa Vám ešte páčiť...

5 komentárov

  1. Pimpolino píše:

    A kolkoze je vas v tej redakcii Spravodaja?

  2. rony píše:

    to je taky obrat :-)
    ak si cital rozpravky, tak si sa jedneho dna docital ako „My, Vladislav, kral…“.
    ps: neber si to tak k srdcu.

  3. FrozenDog píše:

    Presne, je to tzv. kralovsky plural :)

  4. 2ge píše:

    treba nastavit spamovy filter, ak sprava obsahuje „posli dalej“ a dalsich xy moznych Hoaxovych terminov ide do kosa a napise odosielatelovi ze o com…

  5. rony píše:

    [4] preco mas nutkanie davat mi tipy na riesenia? Odstranis tymto tipom nutkanie ludi podlahnut prikazu „posli dalej?“. Nie, pretoze VZDY podlahne DALSI v rade. Ocenujem tvoju snahu, ale podobne riesenie napadne kazdeho, kto si siahol na vykonnejsi filter na postovom serveri. Avsak poucis tym mozno na tri dni 1 cloveka. Pritom bez zaruky, ze o dva tyzdne nepodlahne dalsiemu podvodu – pretoze oni trpia pocitom, ze co im posle znamy alebo vobec, co pride emailom – predsa nemoze byt podvod lebo „to prislo internetom“.
    tu je nutne vychovavat v dvoch smeroch:
    1. surovo povedat, ze to, co preposiela je pokus o podvod a ten bol spachany na nich tymi, kto im to poslal
    2. ze informacie sirene internetom nemaju ziadny status pravdivosti defaultne dany tym, co v nich je napisane a ze je nutne sa k nim stavat asi tak ako k podvodom v beznom zivote. Ludia nechapu, ze ked ich znamy im preposle mail, ze on tiez nijako neoveruje pravdivost ale veria tomu, ze tak urobil (predsa by ich nepodviedol).