Sociálne funkcie v Bloguje.cz

Bloguje.sk je redakčný systém na publikovanie denníčkov. Istou komunitnou funkciou je úvodná stránka bloguje.sk, zoznam denníčkov, ich globálne známkovanie a niektoré ďalšie funkcie tohto systému.
Momentálne Bloguje rozširuje komunitné funkcie tak, že jednotliví majitelia denníčkov budú mocť „rásť“. Navzájom sa môžu hodnotiť (podľa vlastných kritérií – osobnostne, obsahovo, designovo) a tým získavať prestíž vyjadrenú výškou používateľskej úrovne.
Táto hodnota prinesie však aj faktické oprávnenia k manipulácií s úrovňami ostatných ľudí. Viac k princípom tlačová správa na bloguje.sk
Chcem podotknúť, že *mi v rámci „ohodnotenia“ realizácie boli pridelené oprávnenia,* ktoré s radosťou použijem pre všetky denníčky a ich majiteľov a majiteľky, ktoré ma zaujmú. Chcem, aby sa do popredia dostali zaujímavé osobnosti, výnimočné práce. Bol by som však rád, aby ste zvážili nutkanie nanucovať sa mi do priazne a vyžadovania si „poď pozrieť moj denníček, už ho mám 4 hodiny založený, pridelíš mi práva?“.
Zaujímavosťou týchto oprávnení je totiž možnosť stúpať ale aj klesať :) Moje oprávnenia umožňujú okamžité a neodvrátiteľné klesnutie :)
Po hodine: Aha, trošku som sa zahĺbil do adminovania bloguje a zabudol som toto publikovať…

Môže sa Vám ešte páčiť...

4 komentáre

  1. 21 píše:

    Chápem, že je uhorková sezóna, ale seriál o tomto bloghostingu ma zabíja, ááá. :))

  2. rony píše:

    sarkazmus?
    novinky existuju, nic sa „nevymysla“.

  3. 21 píše:

    Ále, to si nevšímaj toto moje frflanie. Prakticky vo všetkých kútoch internetu, do ktorých občas rád zablúdim sa sem-tam píše aj o veciach, ktoré rád nemám. Napríklad SME je už asi týždeň furt plné Fica, Slotu a podobných odkundesov.

  4. rony píše:

    svoju politicku ulohu sme splnili. Kricali sme pred suhlasiacim publikom tie iste nazory, ako ma kazdy v publiku. Takze teraz mediam neostava nic ine, len monitorovat naladu vacsej casti volicov, ktori volili.
    Fakt, ze vlastne pisu o voli najmensej casti obyvatelstva je iba puhy fakt, ktoreho jedine ospravedlnenie je, ze este mensia cast voliacej volicskej zakladne sa pokusila uplatnit svoje pravo aj inde :) a preto nema narok na prejav v mediach ;-)
    Spravodaj sa k odkundesom vyjadri najblizsie iba jedinym vyjadrenim: Vidite? Hovorili sme Vam to.