Braunsberg – N: 48° 09.180′ – E: 16° 57.180′

Dal som na tip z GPS blogu a omrkol výhliadku z Braunsbergu. Súradnice a mapa cieľa sú N: 48° 09.180′ E: 16° 57.180′
Autom je trasa asi *15 kilometrov* cez hraničný prechod Berg a potom už len rovno do Hainburgu. Tajomšiu križovatku viem opísať len tak, že po ľavej strane bude nejaká obdoba Billa marketu a na tejto križovatke sa odbočuje vpravo. Potom v princípe tiež stále rovno a po prechode cez koľaje je jedna zákruta s kockami. No a potom už je výšľap nahor po asfaltke. Rýchlosť je tam obmedzená pre nelietajúce stroje na 50 pretože samotná výhliadka je dokonalým odrazovým mostíkom pre vetrone zn. Schade Fobia.
Bicyklom je cesta relatívne slušne a bezpečne pokrytá. Hrozí však množstvo podivného hmyzu ale vzhľadom na miesto je to pochopiteľné, že odháňať všelijaké žlté, oranžové a zelené hmyzy je iba cťou :-)
Každý bohabojný a pravý cyklista s vlastnou výzbrojou je očakávaný v náborovom stredisku Petržalka bikitary platoon, ktorý je pripravený k útoku na rakúske pozície na kóte Braunsberg. Zákopový spôsob akcie nie je očakávaný avšak po zlých skúsenostiach z minulého storočia nepôjde o bleskový útok nakoľko záverečná fáza bude spojená s nedostatkom pohonných hmôt. Neobsadené pozície: vodonosič, masérka, plastický chirurg, psychológ so zameraním na nešportové výkony.
Predbežný záujem vyjadrite v komentároch. Pravdepodobný termín by bola niektorá sobota pretože značná časť velenia bude vyčerpaná ešte v stredu.

Môže sa Vám ešte páčiť...

13 komentárov

  1. mekelle píše:

    sobota by sla – mam zaujem, najma pokial dostanem funkciu vo veleni:)

  2. Piki píše:

    To zvýrazneie 15. kilometrov vyzerá príjemne…

  3. rony píše:

    posledne cca 3 su taka slama v galosiach :-)

  4. Ruziklan píše:

    Hmmmm… asi by som mal ocistit bicykel. Len neviem, kde je ten platan ci co…

  5. rony píše:

    to je mobilna pozicia, aby sa nedala zamerat ;-)

  6. knox píše:

    15 km mozno vyzera prijemne ale ten vyslap hore musi byt hnusny. Ja som bol minuly rok v podstate na druhej strane – na nejakej zrucanine hradu a bol to teda pre nas slusny zabijak. Tu je fotka z toho hradu s pohladom na Braunsberg.
    http://www.tenzor.cz/zajeby/blog/osterajch/Cam000936.JPG
    Ale pacilo sa mi tam, pekny vylet…

  7. count me in, len pls upresnite čas.

  8. rony píše:

    tato sobota vypadava, takze countdown je dostatocne dlhy.

  9. Piki píše:

    Keďže je odpočítavanie dostatočne dlhé, to by som mohol stihnúť doviesť kolo. Hm, toto by mohla byť akcia, pre ktorú by sa dalo aj čosi obetovať.

  10. ZZ píše:

    a kto nema bicykel, bude bezat za pelotonom :)

  11. 21 píše:

    eé, kua, ja som v <> ďalšie dva víkendy.

  12. mekelle píše:

    navrhujem sobotu po pohode, teda 22.jula…

  13. Ruziklan píše:

    OK, takze na tuto sobotu beriem alternativny program a potom sa uvidi. V podstate je to stigro, lebo dnes pri cisteni bicykla som objavil, ze mam domrveny stred, takze ho caka opravar… :-(