NVIDIA: Zvykneš si aj na smrť

Obrazový výstup z môjho počítača ide do LCD monitora a do TV prijímača.
Naozaj hodne som sa trápil s nastavením NVIDIA ovládačov tak, aby mi to vyhovovalo k tomu, čo chcem. Chcel som mať počítač a jeho monitor k dispozícií nezávisle na tom, či na TV niečo z počítača premietam alebo nie. To sa mi podarilo s tým, že popasovať sa s 16:9 TV výstupom nebola sranda (technicky to problém nie je, skôr iné záležitosti aj nad rámec NVIDIA).
Zostal jediný fyzický problém. Primárny monitor je v ovládačoch vľavo a TV vpravo. Lenže ja to mám fyzicky opačne.
Takže zrakom idem doľava a myškou doprava.
Inak som v poriadku…

Môže sa Vám ešte páčiť...

4 komentáre

  1. Piki píše:

    Dve otázky: 1. Takže môžeš premietať deťom rozprávky na z DVD mechaniky na TV obrazovke a súčasne surfovať na monitore? 2. Ako je to s tou hlučnosťou stroja?

  2. To uspořádání si můžeš klidně změnit. V nastavení zobrazení (pravým na plochu,vlastnosti,zobrazení)myší přetáhneš ty monitory jak potřebuješ, můžou být i nad sebou. Já mám zapojený dva monitory, na každým mám jiný rozlišení a zažil jsem si s tím taky docela peklo než jsem to všechno odladil.

  3. rony píše:

    [1] DVD technicky ano ale vzhladom na to, ze vlastnim DVD prehravac aj zbytocna okluka. Ale cokolvek premietane na TV samozrejme ano. Hlucnost ako si kupis tak mas. Ja mam primerane hlucny.
    [2] no vyskusam – intuitivne pokusy zlyhali. Prave na tie problemy s rozlisenim si hodne spominam :-) a najhorsie je, ze si tie ovladace obcas spomenu na defaultne nastavenia ;-)

  4. rony píše:

    [2] a fakt mas pravdu, ja som sa pokusal posuvat tie obrazovky az v ovladacoch nvidia nie hned na zaciatku. diky moc :-)