Prídete do Bratislavy autom?

Pozorne si pozrite fotodokumentaciu s naozaj výraznými zmenami v doprave cez leto.
Veľká väčšina zrejme máme v mozgu zadrátovaný Prístavný most a najmä smer do Petržalky bude veľkým náporom na zábrany ísť do nej „centrom“. Treba ich prekonať a možno to pôjde.
Prvé dni buďte naozaj extrémne pozorní, pretože najviac chaosiť budú „pamäťoví“ vodiči – prudké brzdenie a pchanie sa ku koncu odbočovacieho pruhu pomýlených 120tnikov, neočakávané zmeny pruhov z ľavého priamo do odbočovacieho, naozaj nepredvídateľné jazdenie pohodlne telefonujúcich a nakoniec mierne dezorientovaných cudzích vodičov.
Treba si dávať pozor na značenie, podľa mňa nie je až tak výrazné a pamätajte, že do Petržalky sa dostanete aj keď ste omylom vliezli na diaľnicu cez Einsteinovu. Proste na konci (za Inchebou) sa dá v pohode urobiť otočku do Petržalky. Určite lepšie riešenie – pamätajte DIAĽNICA!
Venujte dnes svoj čas preplánovaniu zajtrajšej trasy do práce. Peknú mapu zverejnila bratislava.sk

Môže sa Vám ešte páčiť...

5 komentárov

  1. futro píše:

    rony, za inchebou sa otocka z dialnice do petrzalky urobit neda. ten nadjazd je len z a na einsteinovu. bacha na to. po dialnici sa clovek odvezie az na odbocku na kopcany a k hypermarketu tesco.

  2. rony píše:

    [1] myslel som tak, ze prejdes popri Inchebe az a az za nou mozes riesit navrat do Petrzalky. Takze netreba sa plasit, ak vlezies na dialnicu popred aupark a inchebu. a kvoli tomu plaseniu seknut vsetkym pred nosom svoju oktavku z laveho pruhu krizom az na odbocovaci pruh, co naozaj mame vsetci radi (ked sa nam niekto pichne priamo z dialnice do odbocky tesne pred plastovymi sudmi)

  3. futro píše:

    ak si myslel smer pristavny most, tak tam sa da zist z dialnice az za pristavnym mostom (cize momentalne cez mesto). takze ked raz vojdes na dialnicu (ci uz v smere pristavny most>lafranconi, alebo v smere lafranconi>pristavny most) a chces pritom ist do petrzalky, pekne sa prejdes … takze priestor na plasenie sa tam je :-).

  4. rony píše:

    [3] v kazdom pripade v momente, keby si musel kvoli vyplaseniu sa seknut to cez tri pruhy a vyplasit vsetkych vpravo od teba, tak by som si dovolil s tebou nesuhlasit a odsudzovat prave taketo „frajerinky“, ktore aj pri beznej situacii vykonavaju iste typy ludi, ktorym to pripada normalne odbocovat vpravo z pruhu, ktory je co najviac vlavo.

  5. futro píše:

    samozrejme, ja neobhajujem blbcov, ktori odbocuju cez tri pruhy. iste typy ludi sa slusne spravat nebudu, lebo maju pocit, ze nemusia … ja som skor myslel na tych zmatkarov, ktori nie su bratislavcania.