Vďaka ti Mercedes

Ďakujem majiteľovi strieborného Mercedesa, ktorý sa dokázal vtesnať do medzery po miniautíčku a tou svojou posranou guľou na príves mi ohol prednú značku.
Viem milý Schumacher na striebornom blesku, že mať Mercedes je úľava a pohodlie, čo nie je predmetom mojej závisti, ktorá mi vedie tieto slová. No byť hajzlom, ktorý si zámerne necháva vzadu guľu aby si miláčika neoškrel je svinstvo. Buď si veríš ako šofér alebo svojim invalidným riadením spôsobuj škodu hlavne sebe.
Parkovací senzor si nekúpiš, že? By sa ti smiali, bojíš sa?
Ešte raz ti veľmi pekne ďakujem.

Môže sa Vám ešte páčiť...

15 komentárov

  1. OttY píše:

    mal si medveda toho ksichta vyfotit a hodit sem

  2. rony píše:

    bol uz prec ked som prisiel k autu.
    v podstate mi iba preliacil znacku, ale aj to je znak totalneho sebestredneho idiota, pretoze to nebolo od blatnika ale od gule.

  3. OttY píše:

    No, gulou deflorovanych SPZ vidavam aj v nasom mestecku dost. Je to asi zjednocujuci znak SK vodicov. Hlavne tych sikovnikov, ktori vedia v tuhost ocele v svojom zadku.

  4. bolek píše:

    mne volakedy podobny chuj, tiez iba trosku preliacil znacku. Par mesiacov neskor som si bol dat umyt auto a potom nakupit a az v poluse v garazi som zistil, ze mi predna znacka akosi chyba.
    Ten dobrak s gulou mi totiz nielen ohol znacku, ale aj praskol plastovu podznacku, co som si samozrejme vtedy nevsimol. Kedze prasklinka sa postupne stale zvacsovala (alebo jej dopomohol dalsi podobny pako s gulou) znacka to pod naporom kief v umyvarke nevydrzala a odpadla:-( Ja som ju nastastie nasiel po strastiplnej ceste z polusu do umyvarky. To som ako blbec zastavoval na kazdej krizovake a hladal ju, ci mi prave tam neodpadla. Chlapik v umyvarke sa velmi cudoval ked som mu spod jeho auta vytahoval svoju znacku;-)
    Kamos take stastie nemal, ked mu znacka odpadla niekde na dialnici, nenasiel ju a pekne si musel ist na policiu kupit nove znacky. Samozrejme zo vsetkym co s tym suvisi, vratane vystatia rady na kopcianskej.

  5. Mato píše:

    Pokrivenu znacku od taznych guli uz davno neriesim, beriem to ako sprievodny jav – pozostatok dlhodobeho parkovania v centre Bratislavy. Tam je clovek vdacny aj za tie narazniky, slaby tukanec naraznikom urcite napacha mensie (ziadne?) skody ako gula. Uznavam, na sluzobnej fobii kdejaky skrabanec na narazniku az tak neboli.
    Co sa stratenych znaciek tyka, v Bratislave sa cudzie SPZky zvyknu pouzivat ako kupony na zlavu pri tankovani. Slohnu ti znacky, premontuju, natankuju…a policajti pri zazname z kamery riesia do akeho auta a s akou SPZ sa to tankovalo, len ty si tu Kopciansku musis vyzrat…tot skusenost takmer osobna.

  6. emmacore píše:

    [4] Mne sa stalo nieco podobne. Prednu znacku mam skrivenu, plast je dolu zlomeny. Ale vdaka tomu, ze plech je krivy, to uz rok drzi a prezilo dialnice, aj umyvarky.
    Inak, ked som byval na D. Dieloch a parkoval v malych medzerach, fotil som si auto pred a za mojim autom mobilom. Aby som mal istotu, ze ked do mna niekto drbne, budem si ho vediet najst ;-)

  7. bsa píše:

    vďakabohu mám EČV vo výške stieračov osobného vozidla, takže logici s guľou ma netrápia. Dokonca toť nedávno mi vbehol na parkovisku panáčik do zadného nárazníka. Horkosť však bola na strane predmetnej audi a6, pretože vzadu mám tučný naviják, resp. rolne(zapísaný v TP). Škoda na TLC 0SKK , škoda na a6 okolo 30t SKK. Myslím, že odvtedy parkuje o dosť opatrnejšie.
    Ono o dosť zábavnejšie môže byť udavač a len tak chodiť po ulici a keď zazriem auto s guľou, čo je demontovateľna (všetky nové ťažné také musia byť) tradá pristaviť auto a volať zelených.

  8. azure píše:

    v utorok som si zotierala modru farbu z oboch dveri na pravej strane. podaktori aj zaparkuju, ale nevedia vystupit. uz ma to tusim ani tak nevzrusuje.. :)

  9. emmacore píše:

    [7] Kamaratova manzelka tukla do auta pred sebou. Neubrzdila. Prisli policajti, typek z tuknuteho auta vraj velmi vyskakoval, tak mu na ukludnenie dali pokutu, pretoze mal vzadu demontovatelnu gulu.
    Inak, v Ba sa netreba uz rozculovat nad skrabancami. Moje auto je poskriabane uz zo vsetkych stran, ani raz som si to nesposobil sam. Priatelka ma Avensis. Kazdu chvilu jej niekto oskrie naraznik, tresne dverami do boku a pod.
    Keby Land Rover Defender zvnutra nevyzeral ako stara Lada, uz by som na nom jazdil a nejake skrabance by ma vobec netrapili.

  10. bsa píše:

    ad [9]
    kopec áut nevyzerá zvnútra ako stará lada – skús tie, okrem toho defender je auto s akosi mierne vyoseným vodičom, najmä keď je volant na ľavej strane. Skús, ľavú ruku nie je kam dať. Pokiaľ sa chceš obklopiť plechom odporúčam kombináciu toyota LC100 spolu s predným ARB nárazníkom a vzadu Kaymar. 100% idiot proof a pedestrian safe :)
    Na toto hovorím, ja jazdiť tatrou plnou piesku… Za týždeň by v BA všetci dodržiavali prednosť v jazde…

  11. emmacore píše:

    Dik za tip. Znamy ma Land Cruiser a je velmi spokojny. Na moj vkus je to vsak trosku velke auto.

  12. bsa píše:

    ad [11]
    ja mám tiež a môžem zodpovedne vyhlásiť, že horšie auto som ešte nemal :) Koľko ľudí toľko chutí/skúseností
    CHodí s ním aj jazdiť alebo je to len taký offroad čo chodí pred tescom na parkovisku po obrubníkoch? :)

  13. rony píše:

    dnes som z okna pozeral ako majitel nalesteneho offíka :) parkoval medzi dvomi Ticami :)
    proste si ich rozhrnul :)))
    nemal parkovacie senzory. divne, ze ich nemal :) pretoze vyzeral presne tak ako by som si predstavoval majitelov tych Tic :)

  14. emmacore píše:

    [12]: Myslim, ze jazdi len po asfalte a trochu aj po prasnych cestach, ziadny tazsi teren.

  15. petko píše:

    ja som susedovy vbehol na gulu a utrhol kusok vlastneho drziaku espezetky. Este ze ju mam priskrutkovanu, aj ked sa to nesmie, ale take male torxy v rame znacky si zatial policajti nevsimli. Mozno aj preto ju mam 4 roky a zatial sa nikomu nezapacila.