SyncML – ScheduleWorld – Outlook a ďalšie

Spojka je tam dobrá. Na stránke ScheduleWorld nájdete „kalendár“, ktorý udalosti a termíny rieši ultimatívne. Z tejto stránky naťahujete udalosti z gCal, za pomoci SyncML si zasa synchronizujete všetky možné zariadenia a to vrátane MS Outlooku.
Ako to všetko funguje? Neviem. V prvom rade nemám pojazdný Outlook :-)
Stránka je mierne chaotická, občas miesto ikonky je dolepený link a pod. :-) ale sleduj slovo Google a synchronizuj s Google kalendárom. Potom náhodou ako ja vbehneš do Settings a tam už ti bude všetko jasné.
Možností je fakt po… veľa.

Môže sa Vám ešte páčiť...

3 komentáre

  1. Jamesek píše:

    Nevím, mám to zkusit? Minule když jsem dle tvého návodu zkoušel sesynchronizovat outlook s gcalem tak sem musel poslat firemní pc do IT oddělení na kompletní reinstalaci Windows .. ;) Třetí den v práci – měli se mně radost …
    A teď nevím .. vyzkoušet, nevyzkoušet .. ;)

  2. rony píše:

    [1] ja skoro nic neskusam. toto som spravil iba to, ze som skusil na tom webe synchronizovat s gmail calenderom a to islo. ci klienti funguju neviem, nieco som cital, ze ano ale obcas sa s tym pobijes.

  3. Piki píše:

    Na prvý pohľad som sa zľakol. Tá podoba s Gmailom (farby, rozmiestnenie, texty…), skoro som tam začal zadávať svoj google acount. Na to, že by som mal cez nich ťahať PIM dáta, by si mohli trochu viac pohrať so snahou vyvolať dôveru. Ak sa snažia tváriť ako niekto iný… Takto nejako si predstavujem vzorovú pišingovú stránku :-(