GooSync – synchronizácia s gCal

Ďalšie riešenie pre synchronizáciu Google Calendar a mobilnými zariadeniami vrátane hlúpejších mobilov, Symbianov až po Windows Mobile zariadenia.
GooSync je zaujímavým riešením a ja som odskúšal PDA verziu klienta. Vyzerá to byť jednoducho rozbehateľné. Klient je aj pre bezdotykové obrazovky mobilov.
Stojí za odskúšanie.

Môže sa Vám ešte páčiť...

15 komentárov

  1. MiPo píše:

    Vďaka. Konečne môžem začať používať Google Calendar na plno! Super.
    Outlook bol na synchonizáciu dobrý, ale potreboval som internetový kalendár.

  2. MiPo píše:

    Tak ma napadá, neexistuje niečo podobné na synchronizáciu kontaktov s Gmailom?

  3. centi píše:

    Skúšali ste niekto ScheduleWorld?
    http://www.scheduleworld.com/tg/cal/day.jsp
    Inak sa vo mne ozýva malá paranoia dušička, ktorá ma varuje pred zadaním môjho google mena a hesla niekomu, o kom som v živote nepočul :)
    Takže si buď vytvorím nejaké testovacie google konto, alebo rovno počkám, kým príde sám Google s nejakým mobile gcal.

  4. rony píše:

    centi: http://spravodaj.madaj.net/archives/003774.html
    viac ti k tomu nepoviem. Prislo mi to topornejsie ako GooSync

  5. centi píše:

    rony: Ahh, no ako sa vraví, 2x hľadaj až potom píš.
    Takže si jednoducho počkám na nejaký oficiálny syncer od googla.

  6. honza píše:

    Tak jsem po registraci GooSyncu zadal cislo mobilu, na ktery mi udajne mela prijit aktivacni sms. A ona neprisla. Zkousel jste to nekdo? Prisla vam ta sms? zkuste prosim a dejte vedet. ;) Diky.

  7. rony píše:

    [6] teda ja som s mobilom nespekuloval. Ved v principe by to malo fungovat cez internet. Cize je jedno kde mas klienta nainstalovaneho.
    Teda pokial sa bavime o Windows Mobile. Na hlupych mobiloch netusim ako sa to moze spravat a co vyzadovat. A priznam sa, ze mi je to jedno.

  8. honza píše:

    [7] myslim hloupe telefony. Tam by se mela automaticky pres zaslanou smsku nakonfigurovat synchronizace, pokud jsem to pochopil spravne. Ale sms nedosla.

  9. rony píše:

    [8] čuduješ sa? sluzba je vyvíjaná v USA a zrejme nemajú chuť platiť roamingové poplatky na SMSky do zahraničia. Mňa by to ešte pred otestovaním aj napadlo, že služba je zadarmo ale SMSky nie :-)
    Takže: tudy cesta nevede :) preto mám WM

  10. honza píše:

    tak spis me to prekvapuje. ;) Kdyz uz, tak by to jako slusnost meli napsat, ze only USA. ;) No nic, jsem odkazan na Scheduleworld.

  11. rony píše:

    [10] pre americana je severna amerika World, neriesia nejaku krajinu v europe. je to pochopitelne. aj tak je goosync asi najvhodnejsi pre mudrejsie telefony, akosi mi pripominadlo udalosti cez sms nepripomina komfort.

  12. MiPo píše:

    [3] Netreba poskytovať svoje prihlasovacie meno a heslo. Satčí dovoliť pristupovať gooSync-u do tvojho gCal a je vybavené.

  13. rony píše:

    [12] to je terajsia novinka, o ktorej uz mam novsi clanok

  14. ms píše:

    diki vazeni diskutujuci, o goosync som netusil, ale uz prave som to rozbehal na svojom hlupom telefone Nokia 6020, skoda ze ta sync v telefone musi byt spustena manulane a nie je mozny pravidelny automaticky update.este raz diki

  15. rony píše:

    [14] to plati skoro u vsetkych sposoboch bezdrotovej synchronizacie.