Ako dlho vydrží ochranná fólia na PDA

Včera som kúpil dvojicu ochranných fólií pre PDA. Stále mám na obrazovke fóliu zakúpenú ešte v časoch, keď som mal PDA DELL AXIM X5. Keď som ho s láskou predal Jameskovi odlepil som fóliu a nalepil na novučičký IPAQ h2210, ktorý mám doteraz.
Teraz mám konečne kúpenú dvojicu fólii rozmeru 3.5″ – sadnú na moje PDA napriek doporučeniam, že mám použiť 3″. Koľko rokov ale mám tú starú? No nalistujte si Spravodaj, kedy som ohlásil kúpu IPAQu :-) A to väčšina predajcov fóliam predpovedá mesiac, najviac pol roka :-) a ja pri mojom používaní ju mám niekoľko rokov.

Môže sa Vám ešte páčiť...

5 komentárov

  1. Akože teraz ťa fakt obdivujem, lebo mne akákoľvek fólia vydrží max. týždeň. I keď ja pravda, že v skutočnosti by vydržala dlhšie, ale strašne mi vadí, keď už len kúsok z nej nedrží a ona tak nepekne vytŕča, tak ju radšej strhnem celú.

  2. rony píše:

    no ja uz mam PDA tak prekuknute, ze vsetko robim popamati. aj knihy tak citam…
    ale pravdu: folia mi roky drzi na mieste. a to tak, ze pevne.

  3. Jamesek píše:

    a jameskovi na Aximovi vydržela nová rok .. a když jej přestal používat, tak vlastně dodnes .. a že už to taky doba bude .. ;)

  4. igi píše:

    „odlepil som fóliu a nalepil na novučičký IPAQ h2210“ – tomu sa mi nechce celkom verit. Raz som odlepil zo starej Toshiby e755 a nalepil na GPS Garmin Legend ale okraje som obstrihal (Garmin ma mensi displej). Ani strihanie nepomohlo a okraje z recyklovanej folie sa zacali odlepovat, tak som ich prilepil este hrubou izolacnou paskou cim sa zvysila odolnost Garmina.

  5. rony píše:

    [4] holt – asi DOBRA folia!