CCCP – bezproblémový balík kodekov

Dlhé roky som mal averziu k používaniu balíkov kodekov ale časom som dospel k tomu, že som neustále sledoval ich vývoj a updatoval a updatoval až som sa na to vykašlal. Dokonca som bol vo fáze kedy som odhaľoval v akom poradí je nutné jednotlivé kodeky inštalovať, čo treba spustiť z príkazovej riadky, čo editovať, kde čo neinštalovať.
Až ma to prestalo baviť a stiahol som po príťažlivom názve CCCP. To je balík kodekov Combined Community Codec Pack. Nainštaloval som ho.
Už pár dní je k dispozícií novšia verzia 2006-12-15.

Môže sa Vám ešte páčiť...

3 komentáre

  1. Fifteen píše:

    nuz ja zase pouzivam K-lite mega codec pack. v nahodnych intervaloch (ked mi nejake video uz nejde prehrat koli novemu kodeku) ho preinstalovavam na novsiu verziu. obsahuje aj media player classic, takze rovno updatnem aj ten. doteraz tiez bez problemov.

  2. Markoff píše:

    ja nepouzivam ziadny codecpack, na 95% videi postacuje ffdshow univerzalny kodek na vsetko mozne, tych par exotickych veci bud za to nestoji alebo si ich instalnem samostatne, dost nechapem ludi co nad tym filozofuju ked staci mat v systeme prakticky jediny kodek ktory je navyse menej narocny na CPU ako ine…

  3. micindev píše:

    jj…tiez som fical ffdshow ale mkv je stale castejsie pouzivany envelope a narazam nan dost casto…vacsinu hddvd ripov chalosi balia do matrosky a cccp je pokial viem jediny co sa s nim poapsuje